Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

ulan yeminle bugün seviniyorum birşeye ama aklıma brumanın sakatlığı geliyor nasıl unutucam ben bu durumu

durmadan aklıma geliyor

Ben o kadar da ümitsiz değilim ama tek handikapı sağ dizinden sakatlanması zavallı kardeşim zaten şut çekemiyordu ama olsun bakarsınız hayvan gibi bir fizikle geri döner.Verilen para veya takımda oynayıp oynamaması önemli değil futboldan soğumasın yeter Semih Kaya'nın yardımcı olacağından eminim çünkü kendiside 17 yaşında 2 kez bu sakatlanmayı yaşadı ama şu an eser yok o sakatlanmadan nazar değmesin.

Ilk sayfadan itibaren üsenmedim tek tek okudum yorumları. Böyle bir durumda, kendisinin bile olmayan paraların hesabını yapmak bilinc altına islemis ciddi bir karakter sorunudur. Yemin ederim ben utandım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaş ben hayatımda hiç bir futbolcuya bu kadar üzülmedim ne oluyor bana daha doğrusu futbol konusunda hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum

EMRE ÇOLAK ‏@emrecolak1010

Gecmis olsun brumaaa

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17

Geçmiş olsun Bruma,inşallah en yakın zaman da aramıza döneceksin.

Wesley Sneijder ‏@sneijder101010

Have a quick recovery my friend. I wish you all the best! God bless you...

yekta kurtuluş ‏@yek_35

Sabır küçük kardeşim daha güçlü döneceksin !!

Eray İşcan ‏@eray_iscan

Geçmiş olsun brumaaa

ufuk ceylan ‏@ufuk_ceylan

Geçmiş olsun Bruma:(((

semihkaya26 ‏@semihkaya_26

Gecmis olsun Bruma en kisa zamanda formuna ve formana kavusursun insallah..

Ceyhun Gülselam ‏@c_gulselam54

Gecmis olsun Bruma en kisa zamanda formana kavusursun insallah...!

malesef bruma talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Hepimiz üzgünüz.

En azından menisküs yırtdığı yok edindiğim bilgilere göre..

ön çapraz bağın tamamen kopması sonucu greft ile tedavi edilecek bu durumda en erken , 2 ay sonra koşulara başlayacaktır , umarız sorunsuz bir tedavi sürecinden geçer aslanımız.

Gecmis olsun karaoglan, seneye bomba gibi bekliyoruz seni.

Geçmiş olsun... İnşallah daha sağlıklı ve daha güçlü olacak dönecek BRUMA.....

cok gecmis olsun ya ne güzel de oynamaya baslamisti cok kötü oldu umarim cok iyi geri döner

Ne vicdansız sahibi varmış lan vurmadı AT'ı gitti acı çektiriyor garibana

O değilde o nasıl bir ameliyattır ya.

Açıp dizi, bagları birbirine dikip kapatırlar diye biliyordum hep. Allah yardımcısı olsun valla

Beyler bu olayın en büyük sorumlularından biri TFF ve tüpçüdür.

Eğer bizim tokat maçını antalyada oynama isteğimiz yerine getirilseydi belki bunların hiç biri olmayacaktı ayrıca zemin biraz daha toparlanacaktı

Ne kadar sövsem az nefretimsin tüpçü

lanet gelsin tr kupasına, sanki milyon dolar gelecek. Zararına oynuyoruz.

Geri
Üst Alt