Bu Akşam Kovuluyor!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
ali naci küçük@nkucukk 9 dk.9 dakika önce
ÖZEL...Galatasaray Yönetim Kurulu, Cesare PRANDELLİ'YE görevinden alma kararı verdi.Gaziantepspor maçına Prandelli çıkmayacak

ali naci küçük@nkucukk 7 dk.7 dakika önce
Özel uçak ile İstanbul'a hareket eden Galatasaray'da, yönetimin akşam saatlerinde Prandelli'nin görevden alındığını açıklaması bekleniyor

ali naci küçük@nkucukk 6 dk.6 dakika önce
Prandelli de şu anda Galatasaray kafilesi ile İstanbul'a hareket ediyorİstanbul'a iner inmez İtalyan hoca ile görüşülüp yollar ayrılacak

Hikmet Karaman hayırlı olsun o zaman büyüsünüz gelen giden yönetimler....

Bismillahirrahmanirrahim. Dualarim kabul olsun Allahim.

Şöyle güney amerikada olsaydı maç bermuda'da kaybolurlar belki diye umut ederdik ne güzel.

Efsane olrak tarihte yerlerini alırlardı. :(

Umarım Tugayı getirmek gibi bir aptallık yapmazlar.

Bakalım sezon sonuna kadar geçici biri mi gelecek yoksa kalıcı biri mi?

Geldiğiniz gün kovun dedik ne oldu şimdi? Boşa giden günler, alınan bir ton olumsuz sonuç ve kaçan bir Ersun Yanal. Şu günlerin geleceğini göremeyecek kadar çapsız bir yönetime sahibiz.

Her yönetim Hocayı kalkan olarak kullanır iyice sona gelmeden atmaz..Bizimkilerin daha atacağını sanmıyorum..Boby Robson'ın dediği gibi ispanyada tribunler size beyaz mendil sallıyorsa(türkiyede karşılığı ana bacı düz gitmek) korkmayın yöneticiler sizi korur başkan hocamızın arkasındayız der ama şayet tribunler yönetime beyaz mendil sallıyosa o xzaman akşama kovulursun..Yani yönetime tepki koymadığımız Prandelliye tepki koyduğumuz sürece kovulmaz ..

Bu arada bi önceki başlık yarın kovuluyodu bu akşam oldu acaba kovulmuşmudur ben bi baken gelen

artık şu yabancı hoca sevdasından vazgeçin en zazından bu sezon için

İlk işim Selçuk-Burak'ı kovmak diyen hangi td ise o gelsin.

abdür:hikmet hozama cüveniyruz,ay lav yu hikmet hozam diyirum,çendisine basarılar diliyrum

bariz bir yönetim hatasdır ilk gün göndermemek Şampiyonluk kaçarsa en büyük sorumlu albayrak ve yönetimdir

Öyle ya da böyle bir noktada kovulacağı zaten belliydi. Galatasaray çapında bir takımın bütün maçlarda rezil oynaması kabul edilemez. Kovulmasından ziyade yerine kimin geleceği daha önemli, muhtemelen sezon sonuna kadar idareten bir yerli gelecek. Aslında Abdürrahim Albayrak Lucescu'yu çok istiyor ama Ocak'tan önce gelemez herhalde Lucescu, belki Ocak'a kadar ara bir formül bulunur. Kolay günler beklemiyor bizi, kovulacağı zaten belli Prandelli ile devam ettiğimiz her dakika çöpe gitti maalesef.

ELbette gecici biri olur cunku bu yonetimin gorev suresi MAyis a kadar, secim olacagi onceden belli oldugu icin baska bir karar alamazlar..

Bak dostum ben sana senaryoyu yazayım;

1. Tugay kerimoğlu sezon sonuna kadar getirilir,

2. Mayısta Ali dürüst veya Adnan öztürk başkan seçilir,

3. Terim mart ayında facia skorlar alır ve milli takımdan kovulur,

4. Terim sezon sonu takımın başına getirilir :D

Apoyla Ali D ilk iş olarak ftyi yoklayacaklardır.

Geri
Üst Alt