245493312.jpg

Kısa süre önce bitirdim.

11ede.jpg

Başladım.

amaç ne

dark souls 3 iyice agzima siciyor

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Tactical Ops'u oynuyorum. İlk oynadığımda hatta son oynadığımda yıl 2007'ydi. Ergenken herkes CS oynarken ben bu oyunu oynuyordum. Sabah durup dururken aklıma geldi bir yükleyim dedim, cd'sini de atmamışım bu arada kaç sene geçmesine rağmen :) Önceden her zaman internet olmadığı için genelde offline oynuyordum da şimdi multi'li oynuyorum eskisi kadar oynayanı yok ama yine de yalnız bırakmayacak kadar oyuncu var. Duygulandım vallahi billahi ;(

Tactical_Ops_AoT_cover.jpg

dark souls alıp oynamayı düşünüyorum millet deli gibi iyi oy vermiş
1'den başlayıp 3'e kadar gideyim

dark souls alıp oynamayı düşünüyorum millet deli gibi iyi oy vermiş
1'den başlayıp 3'e kadar gideyim

hardcore o oyunlar haci
eger sabirli biri degilsen cabuk vazgecersin
cünkü dk basi ölebiliyorsun bu da bazen sinir ediyor
ama bir bossu yendikten sonraki o tatmin edicilik bence baska hicbir oyunda yok

hardcore o oyunlar haci
eger sabirli biri degilsen cabuk vazgecersin
cünkü dk basi ölebiliyorsun bu da bazen sinir ediyor
ama bir bossu yendikten sonraki o tatmin edicilik bence baska hicbir oyunda yok

yorumlara baktım da diyorlar oyundaki atmosfer, hikaye düzeni felan 10 numara diyorlar. Ama dediğin doğru biraz sıkılabilirim ama hırsta yaptırır iyice bağlanırım diye düşünüyorum :D

Crusader Kings 2

bu oyunu oynamamda bana yardımcı olabilecek bir renktaş ve crusaderdaş arıyorum

Türkiyede yaşamak adlı survival türünde oyunu oynuyorum 34 yıldır, özellikle son 12 yıldaki güncelemelerden sonra heyecan tavan yaptı ama biraz fazla hardcore bir oyuna dönüştü, çok zorlaştı, anlayacağınız dark souls gibi bir oyun.

Türkiyede yaşamak adlı survival türünde oyunu oynuyorum 34 yıldır, özellikle son 12 yıldaki güncelemelerden sonra heyecan tavan yaptı ama biraz fazla hardcore bir oyuna dönüştü, çok zorlaştı, anlayacağınız dark souls gibi bir oyun.

ağabey bana dark souls prepare to die editon alır mısın? 20 lira şu an param yok
teşekkür ederim 30 dakika içerisinde beklerim

Geri
Üst Alt