Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İndireyim bari.![]()
Yıllardır arayıp da bulamadığım Silent Hill atmosferini bunda buldum. Yalnız altıma sıçtım, nasıl bir oyunsa... Oyun falan değil zaten başka bir şey Allahın cezası.
asasin credler çok iyi özellikle mısırda geçenResmen oynayacak oyun kalmadı. Hep FM20 olmuyor. NFS Payback yeni bitti. İndirimlerden satın alayım desem, Death Stranding var ve kargoculuk pek cazip gelmiyor. Assassin's Creed Odyssey desen arada bırakıyor. RDR2'den sonra çekilir mi bilemedim. Ayrıca hiç Assassin's Creed oyunu oynamadım. Ubisoft'ın saçma npc'leri beni biraz itiyor. Souls taklay<zım dedim. Hollow Knight ve Ori bir noktadan sonra sıktı. 3-4 defa sil yükle Bloodborne deli etti. Gerekli sabrı gösteremiyorum. Bu yüzden Nioh ve Sekiro'ya da kuşkuyla bakıyorum. Hikaye bazlı oyunları sevdiğim için Until Dawn belki, eski kült oyunlardan oynamadığım neredeyse bir o kaldı. Quantic Dream oyunlarını yemiş yutmuş biri olarak şu an tek ilgimi çeken o gibi. Ve işte biraz da bahsettiğim Odyssey.
Bahsettiğin Origins galiba. O da aslında fena değilmiş ama, genel olarak yorumlar Odyssey'in çok daha büyük harita ve daha iyi grafikleri olduğu görüşünden yana. Bir de bahsettiğim sebepler biraz işte düşündürüyor.asasin credler çok iyi özellikle mısırda geçen
odssey aşırı büyük haritası doğru ama originsin hikayesi ve oynanışı daha zevkli gelmişti banaBahsettiğin Origins galiba. O da aslında fena değilmiş ama, genel olarak yorumlar Odyssey'in çok daha büyük harita ve daha iyi grafikleri olduğu görüşünden yana. Bir de bahsettiğim sebepler biraz işte düşündürüyor.
Ben şahsen origins i tercig ederim. Evet odysseyin haritası biraz daha büyük ve gemi olayı var lakin dövüş ve oynanış origins de daha iyi bana göre. Ek olarak Level scaling olayıbı hiç beğenmedim odyssey de.. Grafikleri hemen hemen aynı olmakla birlikte odyssey biraz daha iyi makyajlanmış ama öyle bariz bir fark yok.Bahsettiğin Origins galiba. O da aslında fena değilmiş ama, genel olarak yorumlar Odyssey'in çok daha büyük harita ve daha iyi grafikleri olduğu görüşünden yana. Bir de bahsettiğim sebepler biraz işte düşündürüyor.
Ben şahsen origins i tercig ederim. Evet odysseyin haritası biraz daha büyük ve gemi olayı var lakin dövüş ve oynanış origins de daha iyi bana göre. Ek olarak Level scaling olayıbı hiç beğenmedim odyssey de.. Grafikleri hemen hemen aynı olmakla birlikte odyssey biraz daha iyi makyajlanmış ama öyle bariz bir fark yok.
Assassin's creed sever biriysen originsi, ac yi çok sevmem olmasa da olur rpg yönü ağır bassın dersen odyssey i tavsiye ederim.
Black Flag'den sonra bıraktım ben seriyi. O oyun efsaneydi, gemi çıkartmaları, fırtınalar vs 10/10.origins ve odyssey güzel oyunlar ama gercek bir assasins oyunu degiller. ac serisi revelationstan sonra son bulmustur.
ubisoft her sene yeni bir oyun cikartarak insanlari bezdirdi. 2 ve brotherhood sonrasi cikan oyunlar baya baymisti beni.
black flag güzel bir korsan oyunu mesela, 3 cok kötü, unity rezalet ve bozuk, syndicate ise idare etmelikti.
gelen tepkiler üzerine ubisoft seriyi baya degistirip bu son iki oyunu sürdü iste piyasaya. isim baslangiclari assasins creed olmasa kimse bunlara ac oyunu demez mesela. herhangi baska bir isim bile uyar su iki oyuna.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Tercihe göre değişir tabi ama bana göre Origins'in dlc'leri olmasa da olur. Odyssey'de ise dlc'ler baya iyi, özellikle atlantis bilmem ne zımbırtısı ilgi çekici. Ben olsam origins'e season pass almazdım, odyssey'i ise ultimate edition alırdım.Season Pass'ları çok önemli mi? İlk Origins'den başlama niyetim olduğu için onun Season Pass olmayan Deluxe sürümü 64 TL, Pass olan ise 159 TL. Bunu oynayıp Odyssey'a geçmeyi düşünüyordum. Odyssey'in Season Pass'ı iyi diyorlar, onu Ultimate almayı düşünüyordum. Yalnız Origins için o kadar kasmaya değer mi bilemedim. Sırf bu bahsedilen Mısır havası biraz merak heyecanlandırıyor. İndirimde olduğu için ve zam gelme ihtimali karşı bu şekilde düşünüyorum. Yoksa Origins'i alıp oynatıp, beğenirsem Odyssey'i almak da bir seçenek tabii. Daha önce bahsettiğim gibi hiç AC oynamadım.
Dün Too Hot to Handle başlığında yazdıkların hakkında ne düşünüyorsun abi?Tercihe göre değişir tabi ama bana göre Origins'in dlc'leri olmasa da olur. Odyssey'de ise dlc'ler baya iyi, özellikle atlantis bilmem ne zımbırtısı ilgi çekici. Ben olsam origins'e season pass almazdım, odyssey'i ise ultimate edition alırdım.