God of war 2018'in sonlarına yaklaşıyorum güzel oyun tamam ama beklentim çok yüksekti abartılacak bir oyun değilmiş. Eski god of war oyunlarını buna tercih ederim açıkçası, açık dünyasını beğenmedim, gow standartlarına göre az şiddet içermesini hiç beğenmedim. Bir de tamamen kişisel tercih: yunan mitolojisinden sonra iskandinav mitolojisi pek açmadı beni.

Grafiksel olarak 2018 standartlarına göre bile gayet sıradan, hikaye anlatımı desen o da sıradan. Oyun zamanında gelmiş geçmiş en iyi oyun falan seçilmişti yanılmıyorsam millet neyin kafasını yaşamış çözemedim, sanırım fanboyluk vakası.

Gow 3 den aldığım zevkin yarısını bile alamadım.
Oyun aldığı her ödülü hakediyor,senin kafada sıkıntı var

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Witcher 3 iyi hoş bir oyun da ağa bu hikayeler çok sıkmaya başlıyor artık. Okumaktan gına geldi. Şimdi hızlı hızlı skip yapıyorum. Sırf hikayeleri çok uzun diye oyunu 1 yıla yakındır bitirmek istemedim. Bazen acı çeke çeke oynuyorum oyunu. Zeldayi 1 ayda bitirdigim halde.

Witcher 3 iyi hoş bir oyun da ağa bu hikayeler çok sıkmaya başlıyor artık. Okumaktan gına geldi. Şimdi hızlı hızlı skip yapıyorum. Sırf hikayeleri çok uzun diye oyunu 1 yıla yakındır bitirmek istemedim. Bazen acı çeke çeke oynuyorum oyunu. Zeldayi 1 ayda bitirdigim halde.
Bende her şeyi bitirme meraklısı adamımdır - çok uzun sürüyor tamamını bitiremedim hala.

Ama bugüne kadar ne başarılı soundtrack i olan oyunlardan biridir bana göre - oyunun ortamı çok iyi.

Vampire Survivors 6.20₺

Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir oyun olmamıştı. Bedava gibi bir şey, mutlaka alın. %99 Steam inceleme puanı var. Bağımlılık yapabilir.

Ucuz HADES de diyebiliriz :D ama fiyatına göre gayet iyi ve keyifli aynen. 2 Ekmekten ucuz yani .

Steam olmasa bu halk ne yapacak acaba

2 haftalık cezam süresince marizleme ve şakşakiyeden arda kalan zamanda Spec Ops: The Line bitirdim. Oyunun 4 alternatif finali var. Hikayeyi bayağı beğendim.

Şubatta ikincisine hazırlık gibi sanki :D

ben çok keyifle oynuyordum ama çocuk zombiyi görünce kapattım bir dahada oynamadım. Çok germişti beni o. Belki yeniden girişirim
Yoksa güzel oyun. Zaten nereden çıkmış bilmiyorum Türkiye / türk isimler hep oyundaki karakterler.

Şubatta ikincisine hazırlık gibi sanki :D

ben çok keyifle oynuyordum ama çocuk zombiyi görünce kapattım bir dahada oynamadım. Çok germişti beni o. Belki yeniden girişirim
Yoksa güzel oyun. Zaten nereden çıkmış bilmiyorum Türkiye / türk isimler hep oyundaki karakterler.
Evet, çok keyifli şimdiye kadar. Harran isimli bir yerde geçiyor ama bizim Şanlıurfa’nın Harran ilçesine pek benzemiyor 😀 Ara ara evlerde baklava, helva bulmakta keyifli

Geri
Üst Alt