S.T.A.L.K.E.R. 2
S.T.A.L.K.E.R.2_artifact_hunting.gif

Atmosfer muhteşem.

Kasvetli atmosferlerin hastasıyız. Maçtan sonra sabaha kadar takılırım. Oyuna gelecek güncellemelerle ilgili bilgi var mı Aras'ım?
Güncellemelerle ilgili bir bilgim yok ama ilk gelecek güncellemeler teknik taraf odaklı olacaktır diye düşünüyorum

bug cok var

mi ilki baya sikintiliydi diye biliyorum

Hem görsel hem de teknik buglar mevcut ama oyun kıran bir bug görmedim oynadığım süre kadarıyla. Stalker delisi birisi olarak beni oldukça tatmin etti oyun

Güncellemelerle ilgili bir bilgim yok ama ilk gelecek güncellemeler teknik taraf odaklı olacaktır diye düşünüyorum

Hem görsel hem de teknik buglar mevcut ama oyun kıran bir bug görmedim oynadığım süre kadarıyla. Stalker delisi birisi olarak beni oldukça tatmin etti oyun
benim de metro oynayasim var
hikaye acisindan stalker 1 oynama zorunlulugu var mi ?

Larian'ın tüm oyunlarını K&M ile oynadım. Gamepad desteği ne durumda, ne kadar konforlu olur bilmiyorum maalesef ama K&M ile oldukça keyif alıyorum

gamepad ile 3rd person oynanabiliyor gördüğüm kadarıyla ama combatte kb&m'daki precision söz konusu olmuyor yazmış herkes, sana bi sorim dedim. ok o zaman kbm ile başlayayım ben de, w. thanks

Geri
Üst Alt