Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.502
- 91.567
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufak bir oyun kanali actim abone olup sukelayi salin derim
the finals buLotro mu oynuyorsun dostum lvl kaç
Kasvetli atmosferlerin hastasıyız. Maçtan sonra sabaha kadar takılırım. Oyuna gelecek güncellemelerle ilgili bilgi var mı Aras'ım?S.T.A.L.K.E.R. 2
![]()
Atmosfer muhteşem.
mi ilki baya sikintiliydi diye biliyorumS.T.A.L.K.E.R. 2
![]()
Atmosfer muhteşem.
Buglar var. Üstüne crash de yemiştim. Lakin crash sorununu BIOS güncellemesi ile çözdüm.bug cok var
mi ilki baya sikintiliydi diye biliyorum
48 level cucem vardı benimde ama tabi 8-9 sene öncedir.the finals bu
lotro'ya da donmem lazim 115 te biraktim
Yeni açsan güzel serverlar eklediler şimdi48 level cucem vardı benimde ama tabi 8-9 sene öncedir.
Güncellemelerle ilgili bir bilgim yok ama ilk gelecek güncellemeler teknik taraf odaklı olacaktır diye düşünüyorumKasvetli atmosferlerin hastasıyız. Maçtan sonra sabaha kadar takılırım. Oyuna gelecek güncellemelerle ilgili bilgi var mı Aras'ım?
bug cok var
mi ilki baya sikintiliydi diye biliyorum
benim de metro oynayasim varGüncellemelerle ilgili bir bilgim yok ama ilk gelecek güncellemeler teknik taraf odaklı olacaktır diye düşünüyorum
Hem görsel hem de teknik buglar mevcut ama oyun kıran bir bug görmedim oynadığım süre kadarıyla. Stalker delisi birisi olarak beni oldukça tatmin etti oyun
Doğrudan bu oyun ile başlayabilirsin ♥benim de metro oynayasim var
hikaye acisindan stalker 1 oynama zorunlulugu var mi ?
Larian'ın tüm oyunlarını K&M ile oynadım. Gamepad desteği ne durumda, ne kadar konforlu olur bilmiyorum maalesef ama K&M ile oldukça keyif alıyorum@Aras Şimşek heis baldur's gate III'ü denemek istiom, kb&m mu dualsense mi daha ii bu oyun için
Larian'ın tüm oyunlarını K&M ile oynadım. Gamepad desteği ne durumda, ne kadar konforlu olur bilmiyorum maalesef ama K&M ile oldukça keyif alıyorum
Şimdiden iyi eğlenceler, muhteşem bir oyungamepad ile 3rd person oynanabiliyor gördüğüm kadarıyla ama combatte kb&m'daki precision söz konusu olmuyor yazmış herkes, sana bi sorim dedim. ok o zaman kbm ile başlayayım ben de, w. thanks