Battlefield 6 Beta 😌
Valla dun epey oynadim.

Hissiyati guzel, mapler vs okey

Ama oyun hizli sanki biraz , menulerde biraz fazla basit geldi bana. Beta diye basit tutmuslardir o kadar diye dusundum(silah menusunu cok begendim diyemem)

Biraz fazla over-hype ediliyor ama

Valla dun epey oynadim.

Hissiyati guzel, mapler vs okey

Ama oyun hizli sanki biraz , menulerde biraz fazla basit geldi bana. Beta diye basit tutmuslardir o kadar diye dusundum(silah menusunu cok begendim diyemem)

Biraz fazla over-hype ediliyor ama
Arayüz CoD arayüzüne benziyor, açıkçası ben beğendim. Oynanış çok güzel, ağırlığını hissettiriyor karakterin, silahın. Eve gidip sabaha kadar oynamayı planlıyorum. Aşırı sevdim 😂

Arayüz CoD arayüzüne benziyor, açıkçası ben beğendim. Oynanış çok güzel, ağırlığını hissettiriyor karakterin, silahın. Eve gidip sabaha kadar oynamayı planlıyorum. Aşırı sevdim 😂
2042 ye gore enfes (ucup kacan tipler yok yani adam gibi battlefield)

Tanklari baya begendim, tipleri, buyuklukleri vs

Genel olrak breakthrough oynadim ama gorevler kafasi... Hepsini yaptim bugun conquest keyfi surecegim

Spawn beaconi assaulta verirlerse kotu olacak ama acickasi, zaten bir suru seyi var.

Battlefield Ti GIF by NVIDIA GeForce

1755232555538.webp

Niye betayi indirmedin ki yav, oyle cok cok buyuk degil
Hazır oyunu direkt açıp oynuyorum üstad, pc de bir iki el oynuyorum sadece. Bf6 çıksın resmı olarak burada yine skorboardlar dolar :asd: Steama bile oyun için 4-5 gün olmuş hiç oynamadım yalnızca bf için giriyorum pcye

Hazır oyunu direkt açıp oynuyorum üstad, pc de bir iki el oynuyorum sadece. Bf6 çıksın resmı olarak burada yine skorboardlar dolar :asd: Steama bile oyun için 4-5 gün olmuş hiç oynamadım yalnızca bf için giriyorum pcye
E belki begenmeyeceksin:) arkada ac indirsin ctesi ya da pazar orda at bir iki el. Deneyimlemis ol

Bu arada BF 6 da aslinda bir cok BR oyunundaki gibi Ranked sistemi gelsi Muazzam olurdu.

Yani ne modda oynarsan oyna, rank yukseldikce taktiksel oyun ve map bilgisi devreye girecegi icin muthis olurdu diye dusunuyorum

Breakthrough ve rush modlari icin ozellikle

Bu arada BF 6 da aslinda bir cok BR oyunundaki gibi Ranked sistemi gelsi Muazzam olurdu.

Yani ne modda oynarsan oyna, rank yukseldikce taktiksel oyun ve map bilgisi devreye girecegi icin muthis olurdu diye dusunuyorum

Breakthrough ve rush modlari icin ozellikle
Rank bir yana SBMM geliyor zaten, her ne kadar istemesem de bir nevi CoD vari bir sistem olacak. Bu arada BF 6'nın BR modu ücretsiz olarak ayrı çıkış yapacak muhtemelen.

UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection

müthiş bir oyun inanılmaz keyif aldım ama oyunu her açtığımda 10 dk gölgelendiriciler oluşturuluyor ayarlanmasını beklemek zulüm olduğu için oyunu sildim.

Geri
Üst Alt