Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.088
- 70.217
- 4.918
Başkanım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla dun epey oynadim.Battlefield 6 Beta![]()
Arayüz CoD arayüzüne benziyor, açıkçası ben beğendim. Oynanış çok güzel, ağırlığını hissettiriyor karakterin, silahın. Eve gidip sabaha kadar oynamayı planlıyorum. Aşırı sevdimValla dun epey oynadim.
Hissiyati guzel, mapler vs okey
Ama oyun hizli sanki biraz , menulerde biraz fazla basit geldi bana. Beta diye basit tutmuslardir o kadar diye dusundum(silah menusunu cok begendim diyemem)
Biraz fazla over-hype ediliyor ama
2042 ye gore enfes (ucup kacan tipler yok yani adam gibi battlefield)Arayüz CoD arayüzüne benziyor, açıkçası ben beğendim. Oynanış çok güzel, ağırlığını hissettiriyor karakterin, silahın. Eve gidip sabaha kadar oynamayı planlıyorum. Aşırı sevdim![]()
Hazır oyunu direkt açıp oynuyorum üstad, pc de bir iki el oynuyorum sadece. Bf6 çıksın resmı olarak burada yine skorboardlar dolarNiye betayi indirmedin ki yav, oyle cok cok buyuk degil
E belki begenmeyeceksinHazır oyunu direkt açıp oynuyorum üstad, pc de bir iki el oynuyorum sadece. Bf6 çıksın resmı olarak burada yine skorboardlar dolarSteama bile oyun için 4-5 gün olmuş hiç oynamadım yalnızca bf için giriyorum pcye
İkna olmam çok zor değil, kanıma girdin şuan üstad ama her halukarda alıp oynarım ya BF dediğiniz an akan sular dururE belki begenmeyeceksinarkada ac indirsin ctesi ya da pazar orda at bir iki el. Deneyimlemis ol
Dene genede en azindan yav bir sey kaybetmezsin, herkese acik su an cunku. Oyle kod bilmemnde kasmana gerek yok hicİkna olmam çok zor değil, kanıma girdin şuan üstad ama her halukarda alıp oynarım ya BF dediğiniz an akan sular durur![]()
Deli yav, 1 map suresine inecek zatenYahu indirsene şu 6'yı![]()
Rank bir yana SBMM geliyor zaten, her ne kadar istemesem de bir nevi CoD vari bir sistem olacak. Bu arada BF 6'nın BR modu ücretsiz olarak ayrı çıkış yapacak muhtemelen.Bu arada BF 6 da aslinda bir cok BR oyunundaki gibi Ranked sistemi gelsi Muazzam olurdu.
Yani ne modda oynarsan oyna, rank yukseldikce taktiksel oyun ve map bilgisi devreye girecegi icin muthis olurdu diye dusunuyorum
Breakthrough ve rush modlari icin ozellikle
sbmm ?Rank bir yana SBMM geliyor zaten, her ne kadar istemesem de bir nevi CoD vari bir sistem olacak. Bu arada BF 6'nın BR modu ücretsiz olarak ayrı çıkış yapacak muhtemelen.