Eğer önermek için değil fikir için sorduysan admirim çok zevkli bir oyun. Hikaye anlatımı ve karakterler şahane, ama oynanış açısından çok bir numarası yok. Yarı dizi yarı oyun zaten.

Bu arada önce dizi olarak planlanıyor ardından böyle interaktif bi oyuna çeviriyorlar.

Müthiş eğlenceli ve bitince de net daha 10 bölüm olsa oynarım diyorsun
Yok oynamadım expedition 33 yerine bu GOTY diye bayağı bir hypelanıyordu. The Wolf Among Us'ın yapımcıları herhalde o da biraz interaktif detektif gibi bir şeydi.

Bu arada Heavy Rain'i seven Beyond Two Souls'u da sever gerçi ben tersine oynamıştım önce Detroit sonra Heavy Rain sonra Two Souls

2 saatlik film izleyeyim kararlara da müdahale edeyim deniliyorsa Erica ve yine Until Dawn benzeri Quarry de değerlendirilebilir. Hepsinin gideri var.

Dispatch'i oynadın mı
Evet, yılın en iyi birkaç oyunu benim için. Critical Role ekibinin, Matthew reisin elinin değdiği her içeriği tüketiyorum yıllardır. Oynamayan herkesin ilk fırsatta oynamasını, ardından izlemedilerse Prime üzerinden Vox Machina dizisini izlemelerini tavsiye ediyorum.

Edit: GotY konusunda benim gözümde Expedition 33 rakipsiz

Yok oynamadım expedition 33 yerine bu GOTY diye bayağı bir hypelanıyordu. The Wolf Among Us'ın yapımcıları herhalde o da biraz interaktif detektif gibi bir şeydi.

Şöyle ki best narrative ödülünde bence de Dispatch kazanmalı ama Expedition 33 çok daha kapsamlı bi oyun. Yani alanları çok farklı üstad, biri çok niş bir oyun, diğeri de gerçekten bi türü alıp genele hitap edecek şekilde tasarlanmış çok başarılı iş. Bu yıl Goty'i Expedition 33 sonuna kadar hak ediyor gibi.

Şöyle ki best narrative ödülünde bence de Dispatch kazanmalı ama Expedition 33 çok daha kapsamlı bi oyun. Yani alanları çok farklı üstad, biri çok niş bir oyun, diğeri de gerçekten bi türü alıp genele hitap edecek şekilde tasarlanmış çok başarılı iş. Bu yıl Goty'i Expedition 33 sonuna kadar hak ediyor gibi.
Oynamadım onu da, bir ara bakıcam ama bu GOTY olayları bana çok da şey gelmiyor. Meta puanları yüksek tabii, iyidir kesin de yakuza like a dragon jrpg idi, o iki oyunun verdiği keyfi verir mi emin değilim.

Oynamadım onu da, bir ara bakıcam ama bu GOTY olayları bana çok da şey gelmiyor. Meta puanları yüksek tabii, iyidir kesin de yakuza like a dragon jrpg idi, o iki oyunun verdiği keyfi verir mi emin değilim.

Üstad oyunun verdiği keyif birincisi karakterler çok başarılı, ikincisi amerikan ingiliz oyunu değil de Fransız oyunu olduğu için kendi kültürlerini yansıtmışlar bu da oyunda çok güzel bi hava yaratmış, hatta oyunu fransızca seslendirme ingilizce altyazılı oynayınca çok daha keyifli oluyor öyle diyeyim. sanat tasarımı falan mükemmel.

Ama oyunun yenilikçi tarafı dövüş sistemi. Yani klasik jrpg dövüş sistemine çok başarılı bi parry sistemi getirmişler, yani hem jrpg oynuyorsun hem de düşman saldırısı esnasında oyun anlık aksiyon oyununa dönüyor.

Üstad oyunun verdiği keyif birincisi karakterler çok başarılı, ikincisi amerikan ingiliz oyunu değil de Fransız oyunu olduğu için kendi kültürlerini yansıtmışlar bu da oyunda çok güzel bi hava yaratmış, hatta oyunu fransızca seslendirme ingilizce altyazılı oynayınca çok daha keyifli oluyor öyle diyeyim. sanat tasarımı falan mükemmel.

Ama oyunun yenilikçi tarafı dövüş sistemi. Yani klasik jrpg dövüş sistemine çok başarılı bi parry sistemi getirmişler, yani hem jrpg oynuyorsun hem de düşman saldırısı esnasında oyun anlık aksiyon oyununa dönüyor.
Bu da kısmen vardı like a dragonda.

Red Dead Redemption - PS5

Sonunda PS5 update'i geldi. Cok eski oyun olmasina ragmen hala tas gibi. Rockstar sen neymissin be.

Pes 26 oynarken lavuğun 1'inin kadrosu iyiydi 1/2 2/1 şeklinde kazanmak için İy bilerek Gol yedi 2.Y öyle 1 savunma oynattım ki Takım'a Maç'ı 1-0 kazanınca ben temsili yav :D

Geri
Üst Alt