bugun de manzaraya doyduk

586680683c56f13ca95ea58f39e3ebb6.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Dün gece GTA San Andreas'a tekrar başladım. Bitirirsem 5. bitirmişim olacak :red:

Grove street baby, CJ is back!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

cossacks 3 nasıl arkadaşlar oynanır mı? vakit geçirirse alayım

cossacks 3 nasıl arkadaşlar oynanır mı? vakit geçirirse alayım

Cossacks serisinin diğer savaş/strateji oyunlarına nazaran grafikleri daha iyi, oyuniçi mantığı daha yüksektir.
Tabii ben 3 ü; sanırım napoleon Wars idi, oynamadım(Henüz), ama back to war ve europian wars versiyonları için konuşuyorum. Gerçi aralarında pek fark yoktu.

dene bakalım sonuç iyi ise referans olarak alabilirim..

Cossacks serisinin diğer savaş/strateji oyunlarına nazaran grafikleri daha iyi, oyuniçi mantığı daha yüksektir.
Tabii ben 3 ü; sanırım napoleon Wars idi, oynamadım(Henüz), ama back to war ve europian wars versiyonları için konuşuyorum. Gerçi aralarında pek fark yoktu.

dene bakalım sonuç iyi ise referans olarak alabilirim..

böyle 10 kişilik orduyla oyun kazanma olmaması hoşuma giden taraf. İncelemelerine beğenenler var beğenmeyenler de ama bir alıp oynamak lazım vakit öldürür en azından.

böyle 10 kişilik orduyla oyun kazanma olmaması hoşuma giden taraf. İncelemelerine beğenenler var beğenmeyenler de ama bir alıp oynamak lazım vakit öldürür en azından.

cossacks da bireysel değil ordu ve vurkaç stratejisi var genelde.
İstemediğin kadar düşman ordusu mevcut. Eğer bir an evvel saldırıp kültürü tamamen yok edemzsen devamlı bir gelişme büyüme hali mevcut.

cossacks da bireysel değil ordu ve vurkaç stratejisi var genelde.
İstemediğin kadar düşman ordusu mevcut. Eğer bir an evvel saldırıp kültürü tamamen yok edemzsen devamlı bir gelişme büyüme hali mevcut.

verdiğimiz paraya pişman olmayız umarım

denizde kum babamda para

@Serkan Şafak

öyle değil mi?

-----------------------------------------

Ev tercihi başlığından:

Ev Tercihiniz Nasıl Olurdu?

bu ülkede paramız olmadığı sürece hayal kurmaya gerek yok :( :( :(

kahrolsun emperyalizm,kapitalizm
Sen şehir dışında sakin bir yerde arsa ve imar planını ayarla, ben sana maximus 50-70 K arasına dublex ve depreme (3)extra dayanıklı, 80+ m[SUP]2[/SUP] konut kondurayım..

O zaman ev almak için artık bana gelme izninle..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt