- 28 Kasım 2008
- 16.098
- 4.908
- 2.448
Aldığımız oyuncular arasında bir tek Salih ile Burdisso gereksizdi bana göre, onlara verilen paralar dışında hepsi mantıklı hamleler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?
Yalnız Gökhan TÖRE,Kerim FREI, Oğuzhan ÖZYAKUP gibi çok yetenekli, yerli ve genç oyuncuları biz Dorgba'ya 4.000.000 Euro para verirken aldılar ve çok mantıklı transferler yaptılar.Eksikliklerini görüp en az paraya en verimli oyuncuları aldılar.Özellikle Gökhan TÖRE'yi Beşitaş'a kaptırdığımız için bize herşey müstehak! Kendilerini yabancı sınırına göre çok güzel ayarladılar(yabancı sınırı olmasa bile Gökhan TÖRE'yi takımımızda görmek isterdim...) Bizim aşikar eksikliklerimiz olmasına rağmen yine mantıklı olmayan transferler yaptık sezon başında ve hatta devre arasında... Takıma o kadar kanat aldık, hala kanat yok mesela... Beşiktaş'ın parası yok ama aklı var.
Karşılığında ne kazandılar peki ?
Şu anda başarı gelmedi ama en azından birşey yapıyorlar ve bence bizden de iyi yapıyorlar.
Aldığımız oyuncular arasında bir tek Salih ile Burdisso gereksizdi bana göre, onlara verilen paralar dışında hepsi mantıklı hamleler.
Yalnız Gökhan TÖRE,Kerim FREI, Oğuzhan ÖZYAKUP gibi çok yetenekli, yerli ve genç oyuncuları biz Dorgba'ya 4.000.000 Euro para verirken aldılar ve çok mantıklı transferler yaptılar.Eksikliklerini görüp en az paraya en verimli oyuncuları aldılar.Özellikle Gökhan TÖRE'yi Beşitaş'a kaptırdığımız için bize herşey müstehak! Kendilerini yabancı sınırına göre çok güzel ayarladılar(yabancı sınırı olmasa bile Gökhan TÖRE'yi takımımızda görmek isterdim...) Bizim aşikar eksikliklerimiz olmasına rağmen yine mantıklı olmayan transferler yaptık sezon başında ve hatta devre arasında... Takıma o kadar kanat aldık, hala kanat yok mesela... Beşiktaş'ın parası yok ama aklı var.
Sen gençleri almadın ama Drogba'yı aldın maçlarını Espn Brezilya yayınlıyor.
Artık bir dünya markası oldun Drogba gelmeseydi belki forma reklamını maksimum 10 milyon dolara verebilecektin oysa şimdi başkan kapıyı 10 milyon eurodan açıyor.Daha bir dünya küçük küçük sponsorlar var.
Üstelik Drogba'nın hiç futbol katkısı olmamış gibi bir izlenim yaratmışsın 1 şampiyonluk ve Şampiyonlar liginde ölüm grubundan üst tura çıkma senin için yeterli değil herhalde...
Olayı Drogba'ya niçin kilitliyorsun ? Dorgba sadece örnek ben orada bir oyuncuya 4 milyon verebilecek mali duruma sahip olduğumuz halde Gökhan TÖRE gibi bir adamı Beşiktaş gibi batmaktan son anda kurtulan bir kulübe kaptırdık.Bunun neresinden tutarsan tut saçmalık, neresinden bakarsan bak beceriksizliktir.
Şu anda başarı gelmedi ama en azından birşey yapıyorlar ve bence bizden de iyi yapıyorlar.