Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.846
- 29.230
- 2.993
Kasımpaşa maçında Marcao ve Onyekuru’nun penaltı noktasındaki çamuru elleriyle temizlerken çekilen bu fotoğraf Florya’nın duvarlarına asılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki gün branda koyuyorlar brandayı kaldırdıktan sonra gidip tribün üstündeki karları sahaya atıyorlar. bu ne biçim bir akıl.ayni anda Güzel ve utanilacak bir kare, güzel olan takimin ruhu utanilacak olan bu zeminin hali. baska ülkede kar kis kiyamet ama zeminleri mac günü böyle balcak halinde olmuyor, stad görevlisi kimse derhal kovulmali
iki gün branda koyuyorlar brandayı kaldırdıktan sonra gidip tribün üstündeki karları sahaya atıyorlar. bu ne biçim bir akıl.
Herif golünü atiyor sonra bir güzelde cimin üstünde kayiyor ne cim kalkiyor ne camur oluyor, bizde biri onu yapsa adam camur icinde kalirdi. Demekki bakim varsa kar kis da bile güzelce oynuyorsun. Kari bile 80li yillari üsülü zeminden kaldirmaya calisiyorlar bizimkiler. Tamamen rezalet bir görüntü.Dünkü Bayern maçının özetini izledim şimdi. Hava şartları bizimkinle hemen aynıdı ama hiçbir sorun yokmuş gibi adamlar maçı oynuyordu ve 6 gol oldu müsabakada.
almanya bizim pirinç tarlası sahalarımızı kıskanıyordur muhakkakDünkü Bayern maçının özetini izledim şimdi. Hava şartları bizimkinle hemen aynıdı ama hiçbir sorun yokmuş gibi adamlar maçı oynuyordu ve 6 gol oldu müsabakada.
almanya bizim pirinç tarlası sahalarımızı kıskanıyordur muhakkakDünkü Bayern maçının özetini izledim şimdi. Hava şartları bizimkinle hemen aynıdı ama hiçbir sorun yokmuş gibi adamlar maçı oynuyordu ve 6 gol oldu müsabakada.
Dünkü Bayern maçının özetini izledim şimdi. Hava şartları bizimkinle hemen aynıdı ama hiçbir sorun yokmuş gibi adamlar maçı oynuyordu ve 6 gol oldu müsabakada.
Acaba bizim drenaj sistemi eski mi kaldı yada bozuldu mu sezon sonunda zemini komple alt yapısı ile birlikte drenajı falan komple bir yenilemek gerekli belki yeni daha etkili bir drenaj sistemi geliştirilmiştir onu getirmek gerekir falan zaten stadın komple bir bakıma girmesi gerekiyor artık sanırım 10 yılı geçti.
Stad zemini alınmıştı ama işe yaramamış herhalde yada drenaj sistemi bakımı yapılmamış veya yenide bozulmuş olabilir, stadı komple bakımı yani koltuklar, stadın iç kısmı, basın tribünü falan onların komple bakımının da yapılması lazım2018de değişmiş komple