Bu Kare Florya'da

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Kasımpaşa maçında Marcao ve Onyekuru’nun penaltı noktasındaki çamuru elleriyle temizlerken çekilen bu fotoğraf Florya’nın duvarlarına asılacak.

1613467471049.webp

ayni anda Güzel ve utanilacak bir kare, güzel olan takimin ruhu utanilacak olan bu zeminin hali. baska ülkede kar kis kiyamet ama zeminleri mac günü böyle balcak halinde olmuyor, stad görevlisi kimse derhal kovulmali
iki gün branda koyuyorlar brandayı kaldırdıktan sonra gidip tribün üstündeki karları sahaya atıyorlar. bu ne biçim bir akıl.

iki gün branda koyuyorlar brandayı kaldırdıktan sonra gidip tribün üstündeki karları sahaya atıyorlar. bu ne biçim bir akıl.

Zemini batıran bu oldu, o dakikaya kadar orada biriken karları düşünmemiş olmaları önemli bir eksi.

Dünkü Bayern maçının özetini izledim şimdi. Hava şartları bizimkinle hemen aynıdı ama hiçbir sorun yokmuş gibi adamlar maçı oynuyordu ve 6 gol oldu müsabakada.

Kaç sene geçmiş adam akıllı bir bütçe ayırmamışsın zemin için böyle boş işlere gerek yok

Asın asın rezil herifler o zemin yüzünden penaltı kaçsaydı görürdüm o zaman sizi işiniz gücünüz şov anca

Dünkü Bayern maçının özetini izledim şimdi. Hava şartları bizimkinle hemen aynıdı ama hiçbir sorun yokmuş gibi adamlar maçı oynuyordu ve 6 gol oldu müsabakada.
Herif golünü atiyor sonra bir güzelde cimin üstünde kayiyor ne cim kalkiyor ne camur oluyor, bizde biri onu yapsa adam camur icinde kalirdi. Demekki bakim varsa kar kis da bile güzelce oynuyorsun. Kari bile 80li yillari üsülü zeminden kaldirmaya calisiyorlar bizimkiler. Tamamen rezalet bir görüntü.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sunu çim yapılsa olmuyor mu. Çok stad var öyle uefa kriterlerinde

Olimpiyat stadının zemin sorumlusu yabancı sanırım. Dikkat ederseniz Trabzon başak maçında da kar yağdı zemine gram birşey olmadı. Hep söylüyorum Türkiye'de işin erbabı işini yapmadığı için hep idare etme politikası olduğu için neredeyse her sektörde kalitesizlk var. Türkiye'de şirketler dahil bir çok kurum hep tasarrufu aslında en önemli olan ama pek görünmeyen şeylere yapıyor. Avrupa'da güzel futbol oynanmasinin en büyük nedenlerinden biride zeminler. Türkiye'de en iyi mevsim şartlarında bile zeminlerde top kaymiyor sekerek gidiyor. Bunu çözmemiz lazım. Hele şuanda ayağa top oynayan teknik bir takımız bizi zeminden çok etkileyen ne var ki.

Ayrica Bayern maçinin ikinci yarisinda Zemin yine tertemiz oldu

İbb Florya sosyal tesislerine mi asılacakmış, personelimiz kar temizlemesi yaparken.

Acaba bizim drenaj sistemi eski mi kaldı yada bozuldu mu sezon sonunda zemini komple alt yapısı ile birlikte drenajı falan komple bir yenilemek gerekli belki yeni daha etkili bir drenaj sistemi geliştirilmiştir onu getirmek gerekir falan zaten stadın komple bir bakıma girmesi gerekiyor artık sanırım 10 yılı geçti.

Acaba bizim drenaj sistemi eski mi kaldı yada bozuldu mu sezon sonunda zemini komple alt yapısı ile birlikte drenajı falan komple bir yenilemek gerekli belki yeni daha etkili bir drenaj sistemi geliştirilmiştir onu getirmek gerekir falan zaten stadın komple bir bakıma girmesi gerekiyor artık sanırım 10 yılı geçti.

2018de değişmiş komple

Geri
Üst Alt