Bu Nasıl Bir Taraftar Topluluğudur?

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Her ne kadar bu sezon çok hatalı kararlarsa alsalar da bir taraftar grubu 2 sezondur görevde olup 2 sezondur şampiyon olan başkanını ve yönetimi nasıl istifaya davet edebilir? Hadi Mancini'yi anladık, orada durum belli de yönetimi ve Ünal Aysal'ı istifaya davet etmek nasıl bir cehalettir? Nasıl bir kafanın ürünüdür? Allah akıl fikir versin, başka da diyecek birşeyim yok.

Kısaca onlara iyi gün taraftarları , polarcılar , kebapçılar diyebiliriz .

valla ben mancini istifaya davet ediyorum başkanı istifaya davet eden ve zorlayanlar galatasaraylı olamaz elbet hataları vardır ama son 2 senede terim kadar başarısı vardır bu başarılarda yönetim kadrosunu ve teknik direktörü değiştirmesi lazım

fatih terime küfür etmek hakaret etmek kebapçı demek hain ilan etmek nasıl bir ürünüyse buda aynısı işte

polar satışları azalacağı için tedirginler

ultraslan işte ne bekleyebilirsin ki bunlardan kimden bu cesareti alıyorlar bilmiyorum ama bildiğim birşey var,2 kareografi yapıp G.saray taraftarı olduklarını sanıyorlar

Kuş beyinliler :crushed:

Polarcılar Adnan Polat'a bile daha çok sabretmişti

Bence siyasi bir tepki oldu bu.Sarıgül ve twitter ayağına.Birileri rahatsız oldu çünkü

Her ne kadar bu sezon çok hatalı kararlarsa alsalar da bir taraftar grubu 2 sezondur görevde olup 2 sezondur şampiyon olan başkanını ve yönetimi nasıl istifaya davet edebilir? Hadi Mancini'yi anladık, orada durum belli de yönetimi ve Ünal Aysal'ı istifaya davet etmek nasıl bir cehalettir? Nasıl bir kafanın ürünüdür? Allah akıl fikir versin, başka da diyecek birşeyim yok.

2 sezon takımın basında olan rakıplerıne kupaları haram eden td ne kebapçı parator gıbı lakaplar takan taraftardan daha haklı olduklarını dusunuyorum.muthış bir yönetıcı kadrosunu dagıtan ıyı gıden 1 takımı bu kadar baltalayan bır başkan da gönderılebılır.GS başkansız kalmaz bu kadar korkmayın.

Yanlış düşünüyorsunuz. Taraftarın tepki vermesinin sebebi Fatih Terim olayı. Bir çok taraftar Fatih Terim kalsaydı bu şekilde rezil olmayacağımızı şampiyon olacağımızı düşünüyor; ben de hak veriyorum açıkçası bu görüşe. Örneğin Fatih Terim kovulmamış olsaydı ve aynı şekilde başarısız olsaydık hiç bir şekilde istifa çağrısı yapmazdı taraftar, bundan %100 eminim. Ama Ünal Aysal Fatih Terim'i kovduğu için iyi giden düzenin içine etti, tepkinin sebebi bu.

Isliklamalari iyiydi. Sonrasi salakca akli bi kararla yapilan bisey degildi. Ozellikle twitterdan yaptiklari ackklama tam bir serefsizlik. Kimsiniz siz haddiniz ne bunu yaparken. Bu salaklara bu kadar yuz verenlerde hata.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir sampıyon olan yonetım bu yonetim degil ali durustlu abdurrahım albayraklı yonetim. Ben de unal aysalı severım ancak suana kadarkı basarıların unal aysalın basarısı olmadıgı yonetım degıstıkten ve FT gıdıp mancını geldıkten sonra bellı oldu.

Ünal AYSAL'ın sonuna kadar arkasındayım şahsen takımı o günlerden aldı bugünlere getiren kendisidir.En son elestirilecek adamdır.Futbol takımı 2 mac kaybetti diye başkanı istifaya cagırmak sacmalıktır..

taraftar sinirlendimi her türlü tepkiyi verir gayet normal.

takımın kötü gitmesinden dolayı manciniye,

kötü oynadıkları için futbolculara,

imparatoru gönderip GSın başarısına çomak soktuğu için ünal aysala tepki gayet normal.

pegasus tribünü ise (adı değişmemiştr umarım) dikkate alma boşver.

2 sezondur sampiyon başkan demışsınde asıl sampiyon yapan FT adnan özturk alı durust albayrak gıbı iş yapan adamlar gıdınce başkanın şampiyon falan olmadıgını göremıyorsun herhalde.

1905'den 2014'e kadar takımının aralıksız şampiyon olduğunu sanan mal kitledir.

açık söylemek gerekirse ben ultraslanı beğenmiyorum bizim taraftar grubumuz böyle olmamalı alpaslan dikmenden sonra herşey yolundan çıktı saçma saçma hareketler yok yönetim istifa kimsin sen mancini desen neyse

Ee neymiş. Başarının mimarları şimdiki yönetim değilmiş.

Konuyu acan arkadaş yönetiminin 100de 99 değişdiğini bilmiyor herhalde sezon başlamadan önce.

Geri
Üst Alt