Bu Sene Devam Eden Mevcut Kirli Düzen İçin Ne Yapılabilir?

Kısa vadede yapılacak en iyi şey hakemleri baskı altına almak, şampiyonu onlar belirliyor çünkü.

Gelecek için ise göz önünde olmayan isimleri geçmeyen ama önemli kademelere Galatasaraylı isimleri zorlamak. Tahkim-MHK-PFDK gibi kurumlar tabi bu tren kaçtı hemen olmaz. Şuan en doğrusu hakemler üzerine oynamak, sesimiz gür çıkar ise pozisyonlar ve takdir haklarının çoğunu lehimize çevirebilir.

Bir de ki bu çok önemli Fatih Hoca nın kafasını rahat ettireceksin o uğraşmayacak, örnekleri çoktur Hoca ne zaman bu işlere dönse takım düşüyor Fatih Hocayı bunlar meşgul etmeyecek takım meşgul edecek.

Hakemleri nasıl baskı altına alacağız peki? Göz göre göre fener lehine bizim aleyhimize maçın kaderini değiştiren hakem bir sonraki hafta yine maç alıyor. Belliki sırtını sıvazlıyorlar hakemlerin, aferin diyorlar. Siz böyle devam edin aslanlar size kimse bir şey yapamaz deniliyor yani net olarak. Yönetim TFF ve hakemler hakkında doğru düzgün bir şey demiyor. Dese de kimsenin bizim yönetimi salladığı yok açıkçası.

Hakemleri nasıl baskı altına alacağız peki? Göz göre göre fener lehine bizim aleyhimize maçın kaderini değiştiren hakem bir sonraki hafta yine maç alıyor. Belliki sırtını sıvazlıyorlar hakemlerin, aferin diyorlar. Siz böyle devam edin aslanlar size kimse bir şey yapamaz deniliyor yani net olarak. Yönetim TFF ve hakemler hakkında doğru düzgün bir şey demiyor. Dese de kimsenin bizim yönetimi salladığı yok açıkçası.
Sergen gibi, Ali koç gibi sürekli haklıda olsa haksızda olsa üzerine yorum yaparak.. FB-GS derbisi bjk olsaydı yerimizde maç sonu ortalığı yıkmışlardı penaltılar ve kırmızı için biz ise maç sonu mizah yaptık, bu sene bjk taktiği bu herkesin malumu.. FB-Başak maçı hakem katliamı yaşandı ali koç çıktı harika hakem dedi biz olsak sesimizi keser suçlu gibi kem küm ederdik.

Antipatik mi evet, puanları alıyorlar mı çok güzel alıyorlar, bizde yapmalıyız yoksa daha çok penaltı çok kırmızı görürüz hocamız da çok atılır yönetim bunları yapamıyor yapamazda.

Onu bunu geçin tek çare üstuste koyup şampiyon olmak.
Bunu yapabileceğimize eminim , yeter ki fırsatları tepmeyelim.

Kısa vadede Fatih Terim gibi kozumuz var, hepsinin hesabını kesebilir. Uzun vadede en tepedekini indirmeden hiçbir şey olmaz.

Yapılacak şey belli rakibin hakemleri baskı altına alıyor. Sende alacaksın. Eskiden Adalet istiyoruz herşey adil olsun istersen şampiyon olmayalım derdim ama artık oyunu kuralına göre oyniycan. Algı mi yapıyorlar sende algı yap. Hakemleri etki altına mi alıyorlar sende al. Transferde salça olup fiyat artmasına mi sebep oluyorlar sende aynısını yap. Normalde şimdiye bizim en az 7-8 puan gerimizde olmaları lazımdı. Sırf hakemler yüzünden eşit puandayiz. Bize verdikleri kolay kartları saçmalıkları saymıyorum bile. Yani oyunu kuralına göre oyniycan herkese anladığı dilden. Bu ülkede futbol buna döndü.

Ülkenin baştan aşağı temizlenmesi gerekiyor. Ülkede haksızlık ve hukuksuzluk inanılmaz normalleşti ve futbolun da ülkedeki her türlü kurum ve organizasyondaki gibi her tarafından pislik akıyor. Bu durum düzelir mi? Uzun süre düzeleceğini sanmıyorum.

Alayinizi TEK TEK. Yok öyle beles peskes. Direnecegiz

Eger bu düzende bile feneri tokatlayabildiysek bilinki Galatasarayin ismi ve kendi kudreti bunlarin planlarini başlarına yıkmaya yetecektir

Geri
Üst Alt