Bu Sene Devam Eden Mevcut Kirli Düzen İçin Ne Yapılabilir?

Güçlü bir hocanın başında vasat bir yönetim varken daha çok oyunlar, kumpaslar, tuzaklar kurulur.

Giderek serefsizlik dozajlarini artiriyorlar. Gecen sene de pandemi arasi , musleranin sakatligi ve mhk beraber bitirmisti.

Simdi baktilar zor, ignelik duzeyleri her maç artiyor fenerli keltoş nihat ve ali denen yalı çocuğunun baskısı ile .

Buna karşı yonetim sesini yukseltmeli, hocayi konusturmamalilar. Hocaya ceza icin fenarasyon özel mesaideyken ozellikle konusma isini yoneticiler ustlenmek zorunda, yeter artik.

Tabi taraftar olarak biz de ortaligi yangin yerine cevirmeliyiz organize olarak. Tarihte esi benzeri olmayan acayip bir serefsizlik yapiliyor bu sene de.

Totem,dua ve zihinsel butunlesme

İktidar ve muhalefetin tek ortak noktası şikebahçeleri kurtarmak için kanun bile çıkardılar tff mhk hepsi ellerinde her haltı yaparlar ses etmezler senelerdir kanunları çiğnediler bu senede artık alenen yaptıkları şikeler belli Rıdvan dilmen üzerinden yapılıyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazandığımız maçlardan sonra yeterince tepki vermediğimiz için bu duruma düştük.Fener maçında verilmeyen 2 net penaltı+caner ve serdar azize verilmeyen 2 kırmızı kart var buna rağmen ofsayt pozisyona kale arkasından görüntü göstererek ofsayt olmadığını iddia edip algı yaptılar.Orda bir tane yönetici çıkıp aleyhimize yapılan hataları dillendirmedi.Bu ligin kuralı bu abi sesini çıkacaksın sessiz olursan tepene biniyolar işte.

yapacak pek fazla bir şey yok statlara seyirci alınmadığı sürece baskımızı ne düşmanlarımıza hissettirebiliriz nede takımı gaza getirebiliriz. kulüp zaten seçime odaklanmış liseci kafatasçılar hem terimin hem yönetimin kellesini istiyor. iş fenerin ve beşiktaşın bize son zamanlarda yaptığı gibi altın tepside şampiyonluğu vermesine kaldı. bizim takımdan çok mazoşist kuşlara güveniyorum işe bak yahu.

Açıklama nerede yönetim?
Basın toplantısı nerede?

Küfür istiyoruz küfür. Çıkın direkt küfür edin.

Kendimize gelip adam gibi oynayip hakem aleyhte hata yapsa bile bulduklarimizi atip catir catir yenmek. Bu durumda hepsini üst üste koyup silkelemis oluruz.

FIFA'ya felan başvuralım abi
Yok mu bunların bir gözlemcileri felan
Göndersinler inceleme yapsınlar

Kendimize gelip adam gibi oynayip hakem aleyhte hata yapsa bile bulduklarimizi atip catir catir yenmek. Bu durumda hepsini üst üste koyup silkelemis oluruz.

Ya kardeşim adam rakibe penaltı uyduruyor. Sonra maçı çevireme diye en önemli adamını 2. Yarının başında atıyor. Vardaki şeref noksanı uyarmıyor bile. Rakiplerine yapılan kıyakların haddi hesabı yok. Nasıl üst üste koyup silkeleyeceksin. Fener maçından beri öyle yapıyoruz zaten ama her maçı kazanamazsın sana düşman TFF, MHK varken.

Ya kardeşim adam rakibe penaltı uyduruyor. Sonra maçı çevireme diye en önemli adamını 2. Yarının başında atıyor. Vardaki şeref noksanı uyarmıyor bile. Rakiplerine yapılan kıyakların haddi hesabı yok. Nasıl üst üste koyup silkeleyeceksin. Fener maçından beri öyle yapıyoruz zaten ama her maçı kazanamazsın sana düşman TFF, MHK varken.
haklisinda ikinci yarinin basinda 1 0 degil miydi durum? falcao öküzü atsa 1 1 olacak mac cok degisik yerlere gidecek. hadi atamadi. sonra ikinci golü neden yiyosun yeme? o golü yemesen maci beraberlige getirecek golü bulmussun iste 10 kiside olsa. yoksa hakemler tabiki serefsiz Allah hepsinin belasini versin

Mac mac goruntulerle yapilan cifte standarlari gosterip yuzlerine vuracaksin

Nerde bizde o yönetim.

Haftalardir sustular adamlar ya inanilir gibi degil. Dün nihayet akillarina geldi biraz cikip konusmak ama is isten gecti cok gec kaldilar bu konuda. Galatasaray'in hakkini savunmaktan aciz adamlar bunlar, hic birini samimi bulmuyorum. Özellikle de sahtekar Apo ve sinsi Yusuf Günay'i. Bu ikiliden tiksiniyorum.

haklisinda ikinci yarinin basinda 1 0 degil miydi durum? falcao öküzü atsa 1 1 olacak mac cok degisik yerlere gidecek. hadi atamadi. sonra ikinci golü neden yiyosun yeme? o golü yemesen maci beraberlige getirecek golü bulmussun iste 10 kiside olsa. yoksa hakemler tabiki serefsiz Allah hepsinin belasini versin

Emre 0-0ken boş kaleye atsa maç orada da kopardı o ayrı bir şey de biz kötü oynuyoruz ya da gol kaçırıp gol yiyoruz diye hakemin bizim hakkımızı gasp etme hakkı yok. Biz bu maçı 2-0dan da çevirirdik 10 kişi kalmasak. Öyle bir şey olduğunu düşünsene, bize katacağı havayı, rakipleri sürüklediği umutsuzluğu. Şampiyonluk maçı olurdu. 2-0dan çevirdiğimiz Ordu maçı gibi, deplasmanda 2-0dan çevirdiğimiz Samsun maçı gibi. (Samsundu sanırım, Semih Kaya’nın gol attığı maç)

Herif olur da maçı çeviririz diye en önemli adamımızı attı.

Geri
Üst Alt