Bu Sene Devam Eden Mevcut Kirli Düzen İçin Ne Yapılabilir?

Şu mhk'daki şebekeyi bir şekilde ortaya çıkarmak lazım
Aynı şekilde tff'dekileri de
Mesela bu Servet Yardımcı denen fb kongre üyesi adam kaç senedir tff'nin içindeymiş
Bunun gibi daha kimler vardır allah bilir

Emre 0-0ken boş kaleye atsa maç orada da kopardı o ayrı bir şey de biz kötü oynuyoruz ya da gol kaçırıp gol yiyoruz diye hakemin bizim hakkımızı gasp etme hakkı yok. Biz bu maçı 2-0dan da çevirirdik 10 kişi kalmasak. Öyle bir şey olduğunu düşünsene, bize katacağı havayı, rakipleri sürüklediği umutsuzluğu. Şampiyonluk maçı olurdu. 2-0dan çevirdiğimiz Ordu maçı gibi, deplasmanda 2-0dan çevirdiğimiz Samsun maçı gibi. (Samsundu sanırım, Semih Kaya’nın gol attığı maç)

Herif olur da maçı çeviririz diye en önemli adamımızı attı.

haklisin serbay abimiz durumu özetlemis

haklisinda ikinci yarinin basinda 1 0 degil miydi durum? falcao öküzü atsa 1 1 olacak mac cok degisik yerlere gidecek. hadi atamadi. sonra ikinci golü neden yiyosun yeme? o golü yemesen maci beraberlige getirecek golü bulmussun iste 10 kiside olsa. yoksa hakemler tabiki serefsiz Allah hepsinin belasini versin

Futbol rakipten bağımsız bir spor değil ki. Rakibi yok saymak doğru olmaz. Sen en iyi oyununu da oynasan atabilirler 2. golü.

Futbol rakipten bağımsız bir spor değil ki. Rakibi yok saymak doğru olmaz. Sen en iyi oyununu da oynasan atabilirler 2. golü.

burda oynadigimiz oyunu ve dolayisiyla hocayi elestirdim. iyi oynasak gol atamazdilar. ligin en zorlu rakiplerinden gol yemedik
ben biraz daha kendimize bakip hatalarimizdan ders almamiz gerektigini belirtmeye calisiyorum. hoca dogruyu yaparken alkisliyorsak hata yaptigindada elestirmesini biliriz.

Nihat ve mhk istifa için online imza kampanyası yapılabilir eskiden yapılıyordu web sitesi üzerinden.. Bir halta yarar yaramaz ama en azından tepki tepkidir.

Camia çok sessiz, yönetim cılız ve taraftar pandemiden dolayı evlerde..

Bu durumda tek yapılacka şey takımın adam gibi top oynaması başka çaresi yok.. Bu hakem yavşakları güçlüyken ortadan kaybolurlar, en fazla penaltını vermezler falan filan. Ama ne zaman tökezlersen bir tekmede onlar vurur. Tıpkı Ankaragücü maçında olduğu gibi.

burda oynadigimiz oyunu ve dolayisiyla hocayi elestirdim. iyi oynasak gol atamazdilar. ligin en zorlu rakiplerinden gol yemedik
ben biraz daha kendimize bakip hatalarimizdan ders almamiz gerektigini belirtmeye calisiyorum. hoca dogruyu yaparken alkisliyorsak hata yaptigindada elestirmesini biliriz.

Yok hocayı ben de eleştiriyorum zaten. Gereksiz panik değişiklikler yaptı. Ama doğrusunu da yapsan rakip gelip atabilir. 2. gol güzel bir bireysel gol bence.

olayı tff ve mhk olarak görmeden direkt siyasi olarak görüp, sandıkta bunları unutmamak. sezon başında sarayda şampiyon yapıldı bu şikeciler, tff ve mhk'de değil.

o inandıkları allahtan korkmadıkları kadar sandıktan korkuyorlar. gerisi lafı lafügüzaf.

Maçlara seyirci alıp Oğulcanın cezası için dava açıp,Mohammedin kırmızı kart cezasının iptali için uğraşmakla başlayabiliriz bence

Hiçbir şey yapamayz maalesef bizde yönetim yok onlarda bunu bildiği için bu denli rahatlar güçlü yönetimi olan hiçbir kulübe böyle rahat saldiramazlar.

Cüneyt Çakırı maçlarımıza istemiyoruz demek ne kadar zor olabilir.

Geri
Üst Alt