Bu Sene Sizi Tatmin Edecek Başarı Nedir?

Ligi söylememe gerek yok sanırım.
Avrupada şayet gruplara kalırsak tercihim kl olur.orada da çf gelse başarılı sayarım.aslında avrupada gelecek her galibiyet her puana maddiyat ve prestij yönünden açız.Ancak her şeyden önemlisi bay terimin geldiğinde sarf ettiği kaybederken de gurur duyulacak takımı sahada görmek

Avrupa Lig'inde gruplardan çıkmak ve lig şampiyonluğu.

Avrupa Ligi'nde gruplara kalmamak da skandal olur ve bedel ödenmeli.

Ligde başarıyı söylemeye gerek bile yok üstte ki renktaşımın belirttiği gibi. Ona ek olarak sezon boyu, uzun zamandır göremediğimiz istikrarlı, güzel bir oyun seyretmek istiyorum. Son haftalara doğru potaya dahil olup son 5 hafta oynayıp şampiyon olunmasını falan istemiyorum. Çatır çatır götürsünler zirve de ligin büyük bölümünü başka istediğim bir şey yok bunu da güzel bi futbolla süslesinler tabii. Öyle gidipte Konya'dan, Rize'den, Hatay'dan 3-4 gol yemeyelim, saçma sapan maçlar yaşanmasın..

Avrupa için pek bir umudum yok o yüzden yorum yapmayacağım. Sahaya çıkıp farklı sonuçlarla mağlup olmasınlar yeterli

Terim‘in ayrildigi ve evlatciligin bittigi, iyi veya kötü saha icinde ne yaptigini bilen bir oyun planinin olmasi, oyunumuzu ve takimimizi gelistirecek, hedefi olan bir teknik direktör ile anlasilmasi. Artik Avrupada basarili olmasak bile en azindan dogru düzgün bir oyun görmek istiyorum.

Başarı beklemiyorum.
3 tane genç yetiştirin yeter.
Biri ilk onbir olma şartı ile, her sezon bir transfer yapacak şekilde, 3 genç gelmesi lazım alttan.
Alt yapı hocalarına en büyük imkanları sunun.

Gscimbom mobil

Ankete daha önce denk gelmemişim. Sene başında önceliğim Avrupa'da başarısı şeklindeydi. Şimdi şu an olan duruma rağmen aynı şekilde oy verdim.

Ama henüz tatmin değilim ve 2 nedeni var.

1 . Avrupa Liginde ilk 16 çok büyük bir başarı değil, bunu zamanında yapan bir çok Anadolu ve Süper Lig Takımı var. En az ilk 8 yaparsak o zaman nispeten bir başarı olur.
2 . Ligde oynanan rezalet futbol, hocanın tünelin ucunda gördüğü ama bizim göremediğimiz ışık.

Oyuncuların motivasyonuna bakarsak küme düşmemek başarıdır.

Avrupa'da min. yarı finalden aşağısı kesmez. Oraya çıkmışken de finalden aşağısı kesmez. Diyeceğim o ki kupayı aldık aldık. Zaten ortalık karışık.

Geri
Üst Alt