- 13 Şubat 2009
- 27.820
- 25.287
- 3.468
Fenerbahçe
Beşiktaş
Kasımpaşa
Hatay
Beşiktaş
Kasımpaşa
Hatay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ütopik bir yaklaşım. Konya nereye düşüyor yahu. İlk 5'te yeri garanti takımlardan birisi. Adamlar gelecek sezonun tüm transferlerini ve eksikliklerini jet hızıyla bitirdiler. Planlama konusunda Türkiye'de en iyi takım şu anda.Kasımpaşa kesinlikle düşmeli, hatta kapatılmalı. Çoktan batarlardı da biz kurtardık her sene bize topçu itelediler dırzolar, bir de fakir edebiyatı yapıyorlar dürrükler
Başakşehir de düşmeli, Cengiz Ünder transferinden kazandıkları para bitmiştir herhalde, kümeye doğru gitsinler hükmet takımı
Diğer 2 takım muhtemelen Kayseri ile Konyaspor olur. Konyaspor kaldıramaz hem lig hem avrupayı
Sankospor'du evet ama işin sonunda belediyenin yandaşlara peşkeş çektiği bir kulüp. Gaziantepspor'u, Malatyaspor'u, Manisaspor'u istiyorum ben bu saçma takımlar yerine.Gaziantep konusunda bir düzeltme yapmalıyım. Büyükşehir Belediyespor olmadan önce Sankospor'du o takım. 2000'den önce isim değiştirdi. Zaten kurucusu da Adil Sani Konukoğlu olarak geçiyor kayıtlarda.
Anlatamadım, Belediyenin yandaşlara peşkeş çekmesine gerek yok kulüp zaten onların elindeydi. Halen de öyle.Sankospor'du evet ama işin sonunda belediyenin yandaşlara peşkeş çektiği bir kulüp. Gaziantepspor'u, Malatyaspor'u, Manisaspor'u istiyorum ben bu saçma takımlar yerine.