Bu Sezon Süper Lig'e Kimlerin Veda Etmesini İstiyorsunuz?

Fenerbahçe
Beşiktaş
Kasımpaşa
Hatay

Uygulamadan anket görülmüyor uyuz oluyorum yav.

Taraftarsızlar düşsün.

bin kişiye oynanan üst lig maçı mı olur.

Sivas, Kayseri, Hatay, Kasımpaşa, Ankaragücü, Başakşehir, Gaziantep FK ve Alanyaspor’un lige veda etmesini istiyorum.

Transfer sezonunda kim ne yapacak görmek lazım... İstanbul takımı fazla oldu ligde onlardan bir kaç tanesi düşerse iyi olur taraftarı olan şehir takımları olsun ligde zorlu deplasmanlar çoğalmalı Eskisehir, Kocaeli,Sakarya vb.takımlar gelsin şu lige ...

Kasımpaşa kesinlikle düşmeli, hatta kapatılmalı. Çoktan batarlardı da biz kurtardık her sene bize topçu itelediler dırzolar, bir de fakir edebiyatı yapıyorlar dürrükler

Başakşehir de düşmeli, Cengiz Ünder transferinden kazandıkları para bitmiştir herhalde, kümeye doğru gitsinler hükmet takımı

Diğer 2 takım muhtemelen Kayseri ile Konyaspor olur. Konyaspor kaldıramaz hem lig hem avrupayı
Ütopik bir yaklaşım. Konya nereye düşüyor yahu. İlk 5'te yeri garanti takımlardan birisi. Adamlar gelecek sezonun tüm transferlerini ve eksikliklerini jet hızıyla bitirdiler. Planlama konusunda Türkiye'de en iyi takım şu anda.

1- Ümraniyespor
2- Kasımpaşa
3- İstanbulspor

Karagümrük
Paşa
Kayseri birde bizim oyuncumuz için bizden para isteyen Giresun

Gaziantep konusunda bir düzeltme yapmalıyım. Büyükşehir Belediyespor olmadan önce Sankospor'du o takım. 2000'den önce isim değiştirdi. Zaten kurucusu da Adil Sani Konukoğlu olarak geçiyor kayıtlarda.
Sankospor'du evet ama işin sonunda belediyenin yandaşlara peşkeş çektiği bir kulüp. Gaziantepspor'u, Malatyaspor'u, Manisaspor'u istiyorum ben bu saçma takımlar yerine.

Sankospor'du evet ama işin sonunda belediyenin yandaşlara peşkeş çektiği bir kulüp. Gaziantepspor'u, Malatyaspor'u, Manisaspor'u istiyorum ben bu saçma takımlar yerine.
Anlatamadım, Belediyenin yandaşlara peşkeş çekmesine gerek yok kulüp zaten onların elindeydi. Halen de öyle.

Karagümrük , Kasımpaşa, Başakşehir önden bi gitsin artık. İstanbul'un her semti 1.ligde oynayacak nerdeyse.

Hatay ve Kasimpasa dussun gerisi cok onemli degil. Bu iki takim hersene bize aslan kesiliyor. Fener'in 12 puani garanti bunlar yuzunden.

Geri
Üst Alt