Bu Sezon Süper Lig'e Kimlerin Veda Etmesini İstiyorsunuz?

ha giderden hangileri gitsin istiyorsunuza evrilmiş -

4x fenerbahçe derdim jorge jesusla hemde böyle bir ütopik mutluluk seviyesine ulaşırdık ama realitede sevmediklerimi oyladım işte

Başlık ve anket sorusu farkli oldugundan oyumu degistirdim.

Kasımpaşa kesinlikle düşmeli, hatta kapatılmalı. Çoktan batarlardı da biz kurtardık her sene bize topçu itelediler dırzolar, bir de fakir edebiyatı yapıyorlar dürrükler

Başakşehir de düşmeli, Cengiz Ünder transferinden kazandıkları para bitmiştir herhalde, kümeye doğru gitsinler hükmet takımı

Diğer 2 takım muhtemelen Kayseri ile Konyaspor olur. Konyaspor kaldıramaz hem lig hem avrupayı

Başakşehir, Kasımpaşa, Karagümrük, İstanbulspor

Kasımpaşa banko,
BŞ keşke ama zor tabii,
KG,
Hatay...

Giresun, G.A. de düşerse üzülmeyeceğim takımlar...

Ümraniye ve İstanbulspor' un çıkmalarını hiç istememiştim ama çıktılar madem heveslerini alsınlar bari biraz. Seneye de onları uğurlayalım hayırlısıyla...

Net düşecek olanlar.
Hatay-Antep-Giresun-Karagümrük

Kayseri ve Hatay favorilerim arasında ilk sırada geliyor. Son düşecek takım için sezon içindeki tutumlar belirler. Rize gitti darısı bu sikeci takımlara, derken aklıma Sivas geldi

Gaziantep Futbol Kulübü: Çünkü belediyenin bazı gruplara peşkeş çektiği takımları bu ligde görmek istemiyorum. Bilmeyen vardır belki bu takım Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'du.

Kasımpaşa - Ümraniyespor - İstanbulspor: Çok fazla İstanbul takımı oldu. Artık yeter. Bu takımlar yerine belediyeden bozma Erzurum Büyüşehir Belediye gibi, Manisa Futbol Kulübü gibi takımlar değil, Gençlerbirliği gibi, Göztepe gibi, Altay gibi, Sakaryaspor gibi köklü kulüplerin futbol takımları Süper Lig'de olmalı.
Gaziantep konusunda bir düzeltme yapmalıyım. Büyükşehir Belediyespor olmadan önce Sankospor'du o takım. 2000'den önce isim değiştirdi. Zaten kurucusu da Adil Sani Konukoğlu olarak geçiyor kayıtlarda.

Hele bi kendimiz ligde kalalım da, düşenleri sonra düşünürüz

Ligde çok fazla İstanbul takımı oldu o yüzden

Ümraniye
Kasımpaşa
İstanbulspor
Başakşehir

Yerlerine de seyircisi olan sağlam futbol şehir takımları gelsin

Geri
Üst Alt