Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.198
- 28.899
- 2.848
YETER ARTIK UEFA HER BOKU ELLEME
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 Buyuk ulke ligi boykot eder bu durumda.Şampiyonlar liginde yayın gelirini salıp şampiyonların olduğu bir lig oluşturmaları lazım yoksa bu makas iyice girecek bize.
Uefa, Kupa Galiplerinden büyük kupaydı yav? Bu kez tersi olacak gibi.
Çıksınlar kendi liglerini kursunlar yav. Eski ŞL böyle değildi, ebesine atladılar.4 Buyuk ulke ligi boykot eder bu durumda.
Haklisin ama Juventus, Real gibi kulupler zaten en basindan beri tehdit ediyorlar diye biliyorum UEFA da korkudan bu formatlari uyguluyor. Yoksa kuluplere kalsa coktan bir Super Avrupa Ligi falan kurulmustu.Çıksınlar kendi liglerini kursunlar yav. Eski ŞL böyle değildi, ebesine atladılar.
Onun amacı ülke içindeki mantığın benzerini uygulamak yani kazananla kupayı alanın Süper kupa oynaması gibi.Süper Kupa'yı Şampiyonlar Ligi şampiyonuyla Kupa Galipleri Kupası şampiyonu oynuyordu. İçindeki takımların kalitesini bilmem ama Kupa Galipleri UEFA'dan büyüktü. Bizim UEFA'yı aldığımız sezon ikisini birleştirdiler.
Rekabet kalmıyor ortalıkta aksine Juve, Realin işine gelir bu durum.Haklisin ama Juventus, Real gibi kulupler zaten en basindan beri tehdit ediyorlar diye biliyorum UEFA da korkudan bu formatlari uyguluyor. Yoksa kuluplere kalsa coktan bir Super Avrupa Ligi falan kurulmustu.
Onun amacı ülke içindeki mantığın benzerini uygulamak yani kazananla kupayı alanın Süper kupa oynaması gibi.
Neyse zaten ben yanlış anlamışım Konferans Liginde değil Uefada oynayacakmış kupa galipleri yani Konferans Ligi daha büyük olacak içerik olarak.
Evet kupa galipleri kupası üçüncü tier idi. Şimdi ikinci tiere kupa şampiyonları katılacağına göre artık mahalli kupalara önem verilecek. Böylece değişik kulüplerden şampiyonlar çıkabilir. Bence renk getirir bize de yeni bir avrupa kupası zira 5 büyük ülkeden kulüpler katılırsa sevilla gibi gediklilerden ve şampiyonlar liginden düşenlerden kurtulunabilir...Uefa, Kupa Galiplerinden büyük kupaydı yav? Bu kez tersi olacak gibi.