Bu Takıma Güvenin

Bilmem lig bitmis ne olmus. Kac kez dinledik bunlari. Bu puan farki ta 11e cikmisti. Sonra Fener Karabüge takilip biz Trabzonu yenince sampiyonluk muhabbetleri vs.

Biraz dengeli olun yahu lig bitmedi ama haftaya yine Kayseriye 6 atarsak sampiyon da olmuyoruz.

Hersey olabilir bu sezon. Sampiyonluktan ücüncülüge kadar.

Bir bakarsin Chelseayi eliyoruz, FB küme düsüyor veya AB statüsü geliyor yine senlenir buralar. Ben bu olumsuz ve ümitsiz havaya anlam veremiyorum. Ama isler bir anda yine yolunda giderse herkes havada ucuyor.

Phenner is gonna get the championship but I think they're gonna get relegated. It is not a story that we should be sad.

Sampiyon olunca noluyor? Bukadar kasmayin bence. CL'de devam ediyoruz, Chelsea ile sanslar esit, ligde ikinci olursak CL'de yerimiz garanti. Iki yil üst üste sampiyon olduk, bütün oyuncularda doymusluk var, misal Selcuk. Bence bu sene, ki ikincinin dogrudan gruplara katildigi yil, doymuslugumuzu yenersek, seneye bizim icin hayirli bile olur. Doymuslukta profesyonel degilsen anca darbe yediginde kaybolur, bizim takima bi darbe sart.

Bizim güvendiğimiz kadar keşke birazda futbolcularda görsek o güveni.

Selcuk ortaya keserse kornerleri, eboue uzun tac atmazsa, drogba frikikleri kulanmazsa sampiyon oluruz ama böyle bir gelismeyi aylardir göremiyorum takimda.

Selcuk ortaya keserse kornerleri, eboue uzun tac atmazsa, drogba frikikleri kulanmazsa sampiyon oluruz ama böyle bir gelismeyi aylardir göremiyorum takimda.

Vallah Selçuk en son ne zaman ortaya kesti bir korneri hiç hatırlamıyorum. Belki kullandığı 100 kornerden 2 tanesi ön direkten daha öteye gitmiştir. O da topun hızını ve yüksekliğini ayarlayamadığı için :D

I am the one who knocks!

bu takım bu hocayla şampiyon olamaz,hayal dünyasında gezmeyelim.akşam fener şampiyonluğunu kutlar.

bence de şampiyonluk zor ama şöyle bir şey de var.karabük maçından önce durum şuydu.fb bizim maç hariç 1 maç kaybetsin eşit puana geliyorduk.(arenada fbyi yeneriz.)şimdi ise durum 1 yenilgi+1 beraberlik oldu.bence fb bjkye yenilir.eee akhisar,bursa,gaziantep maçlarında fb 2 sini kazansın 1 berebare bitsin averajla biz 1. oluruz.tabi bu hesap tüm maçlarımızı kazanmak şartıyla.

1) Bizim bütün maçları kazanacağımız belli değil, fener puan kaybediyo ertesi hafta bizde kaybediyoruz böyle şampiyon olamayız.

2) Bu takım umut verse 11 puan fark bile olsa inanırım ancak takım maçın başından itibaren sahada geziniyo, umutsuz gibi oynuyolar hırs yok heyecan yok böyle şampiyon zaten olamazsın. Biraz umut verse takım puan farkı'ı önemli değil gene güveniriz

bu takım bu hocayla şampiyon olamaz,hayal dünyasında gezmeyelim.akşam fener şampiyonluğunu kutlar.

Daha herşey için erken fener ertesi hafta antep'e gidiyo puan kaybı muhtemel, içeride bursa maçı var bjk deplasmanı var arena'ya gelicek. Biz kendimizi bi şekilde toplarsak puan kaybı yapmazsak artık gene yakalarız daha 9 hafta var ama umut vermiyo takım.

Ama surasi kesin ki bu yil olamazsak eyvallah. Ama gelecek sezon mutlaka olmaliyiz. Hem 4üncü yildizi ilk biz takmamiz lazim hem de Fenerin cezasi bitiyor.

takıma güveniyorum... ama hocaya-burak-sabriye güvenmiyorumm...

açık açık isim verdimmm.

hoca sanırım pes oynuyordu transferleri yaparken..

mancini ara dönemde kendi yerine transfer yapsaymış daha iyiydi. aldırttığı oyunucların bonservisi ile adam gibi bir sol bek alnırdı yahu.

Katılıyorum. Forum, oynanmamış Chelsea maçında, daha 9 hafta kalan ligde takımı gömüyor. Sakin olun, bekleyin. Galatasaray o gruptan çıktıysa şampiyon da olur, Chelsea 'yi de geçer. Galatasaray geçer de hoca geçirir mi orasını bilemem ama.

Yahu tamam güvenelim de bu laubalilikle olmaz ki.Cuma günü gördük, ondan önceki deplasmanı aldık, yine sadece ama sadece laubalilikten dolayı geri verdik.Şampiyonluk da gökten düşmeyecek yani.Futbolcular istemedikten sonra biz ne yapalım?

"İnsanların görüşüne karışamazsın herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil "diyerek beni mi deniyosun yada anlamaktamı zorlandın bilmiyorum zeyno

Bi önceki mesajın sonunda yazdım zaten güvenirsin güvenmezsin oda sana kalmış diye ve o mesajın üzerine bu mesajı atman kadınlar futboldan anlamaz teorisini biraz daha kuvvetlendirmiş oldu,iyi uykular ;)

"Şampiyonluk gitti şampiyonluk yok tarzı msjlar görmek istemiyorum" derken neye karışmış oluyorsun Mert? Sanane isteyen istediğini yazar. Sen daha yazdığının farkında değilsin. Üstelik msjlarımız futbola dair teknik konulardan ziyade görüş ve duygusal konular iken futboldan anlamadığımı ifade etmen ..evet gerçekten senin futbol duayeni olduğunu ispat etti. Gerek başlık olsun gerek msjların olsun ne bileyim futbol konusunda seni 3e katlar yollarım gibi o yüzden çok uğraşma bence. Ayrıca Zeyno değil,dikkatli yaz.

BU TAKIM 5 PUAN ÖNDE OLSA YİNE ŞAMPİYON OLAMAZ HAYAL GÖRMEYİN KARDEŞİM

Çok ekstra birşeyler olmazsa eğer biz bu sene 2.yiz beyler, inşallah şampiyonluk gelirse tabi tadından yenmez ama 2. olunca da şikeciler cezalı olduğu için Şampiyonlar Ligi'ne direk gideceğiz ki Galatasaray'ın esas amacı budur.

Geri
Üst Alt