- 1 Ocak 2011
- 15.424
- 10.453
- 1.838
Fenerli olmasaydi onuda sevmezdinEmre Belözoğlunu severim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerli olmasaydi onuda sevmezdinEmre Belözoğlunu severim.
Bülent' i geç bir defa; hiçbir zaman biatçı olmadı o, futbolculuk döneminde bile ters düştüler...Ahbap-çavuş-el öpücü düzenden fayda gelmeyeceğinin ayırdına varmış olamaz mıyız?!..Neden bu forumda bi Yigin Ft dusmani var anlamiyorum.Fenerliler sozlesip bu foruma mi uye oluyor anlamak guc.Bulenti sevmezler,Hasani Sevmezler,Umit Davalayi sevmezler,Fatih Terimi sevmezler kimi seveceksiniz ulan kimi ?
yok this is ha de mehakan delikanlı sen misin renktaş
Terim'in kılları akıl tutulması yaşamış. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Tavuk partisi var demek
Ergün adamdır, Ergunde bu dediğin adamları sevmez. Bulent keza, kaptan günahı kadar sevmez bu grubu. Sadece UEFA kadrosundan Terimi ve o abuk grubu sevmeyen tonla adam var. Hasan Şaşta artık sevmiyor Terimi. Terimi sevmek için son 23 senede 1 tane sebep yokkiNeden bu forumda bi Yigin Ft dusmani var anlamiyorum.Fenerliler sozlesip bu foruma mi uye oluyor anlamak guc.Bulenti sevmezler,Hasani Sevmezler,Umit Davalayi sevmezler,Fatih Terimi sevmezler kimi seveceksiniz ulan kimi ?
Bir çok kişi dedi Rumen kazığı girdi diye, 24 yaşında Rumence dan çıkmayıp 7 mılyon bayılmaz diye ama terim istedi diye bir çok kişi de güvendiTransferlere bok atanların mesajlarını kontrol edin hepsi alınan oyuncular için deli gibi nöbet tutan geldiğinde ağzı sulanan adamlar şimdi gelmiş FT adam akıllı oyuncu aldırmadı kazık attırdı diyor. Bunlar böyle taraftar daha kendi ne dediklerini bile bilmez geçmişte ne söylediğini bile unutur ama utanma desen emaresi bile yoktur kendilerinde.
Bir çok kişi dedi Rumen kazığı girdi diye, 24 yaşında Rumence dan çıkmayıp 7 mılyon bayılmaz diye ama terim istedi diye bir çok kişi de güvendi