Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Adi şerefsizim Avrupa'da başka yere gitse üzülmem bu dakkadan sonra
Yani üzülürüm tabii de. Yıkılmam
Yani üzülürüm tabii de. Yıkılmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maas konusunda pek fark olmaz belki ama bonservis konusunda net fark olur, adamlar isterse o parayi cikartabilir yani PSG, Liverpool gibi ekiplerden bahsediyorum. Bizimkilere cikart masaya koy desen ne cikacagi mechul.
Bizimkiler 3 seneye bölünmüş taksitle almak istiyor ama adamlar 75 milyonu tek seferde Cash verebilir.Maas konusunda pek fark olmaz belki ama bonservis konusunda net fark olur, adamlar isterse o parayi cikartabilir yani PSG, Liverpool gibi ekiplerden bahsediyorum. Bizimkilere cikart masaya koy desen ne cikacagi mechul.
Zaten problem o, bizimkiler hayatta o parayi cikartamaz oyle bir para olsa zaten BB'den cikmis olurduk simdiye kadar. Elin adami butceyi ayarlar ve parayi masaya koyar, bizde oyle bir guc yok. Napoli parayi veren dudugu calar derse bizim alma sansimiz yine yok.Bizimkiler 3 seneye bölünmüş taksitle almak istiyor ama adamlar 75 milyonu tek seferde Cash verebilir.
osimhen: kuyu suyu icilmez. avrupa'da kaliyorum.Osimen: Severim okulunu, kuyusunu, elektrigini.. Avrupada kaliyorum.
Osimen: Benden önce su mu iciyordunuzosimhen: kuyu suyu icilmez. avrupa'da kaliyorum.
osimhen'i 75'e alıp devre arasında 100 milyon'a juve'ye satmak
napoli juve'ye vermiyor dedikoduları var admirimJuventus: Ben niye simdi almiyorum da devre arasinda kazik yiyeyim?
para ile imanın kimde oldugu belli olmazMaas konusunda pek fark olmaz belki ama bonservis konusunda net fark olur, adamlar isterse o parayi cikartabilir yani PSG, Liverpool gibi ekiplerden bahsediyorum. Bizimkilere cikart masaya koy desen ne cikacagi mechul.