GSC Haber Buchi Laba: "Osimhen, Arabistan konusunu kapattı"

Maaşa takılmayın adam Arabistan'ı reddetmiş. Sana 15e geleceğine elit bir Avrupa takımında 10 milyona da oynar yani.

Maas konusunda pek fark olmaz belki ama bonservis konusunda net fark olur, adamlar isterse o parayi cikartabilir yani PSG, Liverpool gibi ekiplerden bahsediyorum. Bizimkilere cikart masaya koy desen ne cikacagi mechul.
Bizimkiler 3 seneye bölünmüş taksitle almak istiyor ama adamlar 75 milyonu tek seferde Cash verebilir.

Bizimkiler 3 seneye bölünmüş taksitle almak istiyor ama adamlar 75 milyonu tek seferde Cash verebilir.
Zaten problem o, bizimkiler hayatta o parayi cikartamaz oyle bir para olsa zaten BB'den cikmis olurduk simdiye kadar. Elin adami butceyi ayarlar ve parayi masaya koyar, bizde oyle bir guc yok. Napoli parayi veren dudugu calar derse bizim alma sansimiz yine yok.

Psg liverpool manchester united isterse senelik net 9 milyona bile evet diyeceğini tahmin ediyorum.

Olur da bize düşer diye bütün yaz beklersek Sıçtık
Klüp başka yere adam almıyıp buna vereceği 75 milyon avro için sağı solu satar bütün yaz

Maas konusunda pek fark olmaz belki ama bonservis konusunda net fark olur, adamlar isterse o parayi cikartabilir yani PSG, Liverpool gibi ekiplerden bahsediyorum. Bizimkilere cikart masaya koy desen ne cikacagi mechul.
para ile imanın kimde oldugu belli olmaz

sen rahat ol

Geri
Üst Alt