GSC Haber Buchi Laba: "Osimhen, Arabistan konusunu kapattı"

Buchi laba ya kizdirdigimiz icin bizden bahsetmiyor galiba. Saçma sapan yorum yapan taraftarlar kına yaksın. Belki çok etkisi olmaz ama elbette osimhen tarafında negatiflik oluşturmuştur bu durum. Eğer bu durum yaşanmasaydı Arap defteri kapanmışken daha avantajlı olabilirdik

napoli juve'ye vermiyor dedikoduları var admirim
Zamaninda Higuan'i oraya satan kulup yine satar, satmazsa da Italya'ya donerse bir gun Napoli haric baska takima satamazsiniz maddesi de ekleyebilir Trabzon'un mesela Yusuf Yazici da yaptigi gibi.

Zaten problem o, bizimkiler hayatta o parayi cikartamaz oyle bir para olsa zaten BB'den cikmis olurduk simdiye kadar. Elin adami butceyi ayarlar ve parayi masaya koyar, bizde oyle bir guc yok. Napoli parayi veren dudugu calar derse bizim alma sansimiz yine yok.
Kismen katilmiyorum - su sekilde:

Araplara -dogrulugu kesin degildir mutlaka- 3 taksit olayina ok demisler. Maksat gelen paraya bakmaca. Olay orda Osimhen'in tercihi - sonucta napoli total parasina bakacaktir.

Bizim mal taraftarimizda bize gelmez gibi haberler basilirsa gene salak salak laflar eder, adamin umrunda da olmaz.

Senin dedigine katildigim nokta su an yonetim grup callda , "lan gidecek dediniz, biz de planimiz hazir vs diye bastik. Nerden ne bulacagiz simdi" diye cumleler sarfedilmis olabilir.

Zamaninda Higuan'i oraya satan kulup yine satar, satmazsa da Italya'ya donerse bir gun Napoli haric baska takima satamazsiniz maddesi de ekleyebilir Trabzon'un mesela Yusuf Yazici da yaptigi gibi.
90m serbest kalma maddesiydi 90m kazandıran adama hain dedi napoli başkanı.

Osi sön güne kafar bekliyebilir transfer olmak icin ,biz bekliyemeyiz. Onun icin yönetim bos yere zaman harcamasin, sonucta bir kac transfer yapmamiz gerek ya kisa sürede evet der gelir yada eksik bölgeleri güclendirip osinin yerine baska birini aliriz

Kismen katilmiyorum - su sekilde:

Araplara -dogrulugu kesin degildir mutlaka- 3 taksit olayina ok demisler. Maksat gelen paraya bakmaca. Olay orda Osimhen'in tercihi - sonucta napoli total parasina bakacaktir.

Bizim mal taraftarimizda bize gelmez gibi haberler basilirsa gene salak salak laflar eder, adamin umrunda da olmaz.

Senin dedigine katildigim nokta su an yonetim grup callda , "lan gidecek dediniz, biz de planimiz hazir vs diye bastik. Nerden ne bulacagiz simdi" diye cumleler sarfedilmis olabilir.
Araplardan parayi cash istemis Napoli haberlere bakarsak hepsinde oyle yaziyor. Taksit olayina sicak bakmiyorlar suan.

yalnız 45 milyon euro gibi hayvani maaşı reddetmek yürek ister harbiden helal olsun vizyonlu herif osimhen reis bize gelmese bile bu saatten sonra kendisine saygım 2 kat arttı

Araplardan parayi cash istemis Napoli haberlere bakarsak hepsinde oyle yaziyor. Taksit olayina sicak bakmiyorlar suan.
Oyle bile olsa osimhen'in kararina bakar bence ya.

Adamlar icin gelecek para asagi yukari ayni- he yonetim beceremeyecektir masada 75 bascak varken 3 taksit 60

2 saat sonra 3 taksit 61.79 falan teklif ederler

O deli baskanlari paraya bakar, bugun Juventus 75 milyonu bir kamyonla gondersin Napoli'ye bak nasil satiyorlar :)
higuaini satmadığı için bişey diyemem 90m den önce teklifleri reddetmiştir 70-80. osimhenin serbest kalma bedeli varsa gidebilir tabi.

Serie A takımlarından Napoli’nin başkanı Aurelio De Laurentiis, Arjantinli golcüleri Gonzalo Higuain'in Juventus’a transferinin 'ihanetin de ötesinde nankörlük' olduğunu söyledi.

forumda bu adama coconut yazıldı

o yüzden bize gelmesi zor

bu juventus da tıpkı fb gibi ilkesiz adi bir camia. Napoli başkanı bunlara topçu vermez.

Geri
Üst Alt