GSC Haber Buchi Laba: "Osimhen, Arabistan konusunu kapattı"

Bizim icin en kotu senaryo bu isin uzamasi. Osi bizi biraz seviyorsa kararini bir an once vermeli diyorum. Lakin adamin da kariyeri soz konusu. Basimiza agrilar girecek gene.

GİY ŞU FORMAYI ALLAHIN BELASI ADAM 5 YILDIZLI FORMANIN ARKASINA OSIMHEN İSMİ ÇAKIP GÜNÜN 14 SAATİ GİYMEK İSTİYORUM

Juventus aldı bile arkadaşlar, boş yere parmağınızı yormayın

Bize gelmese bile gotu bokluk çöl develerine bu yaşta gitmek aptallık olurdu 1 2 sene ucl oynasın zaten yine develer o parayı teklif eder

Gitmemesine en çok pastaci üzülmüştür ne güzel muhabirlerine gardiyi kotuletiyordu. Parayı da saçma sapan adamlara gomecekti.

Juventus önce kenara çekilip 1 sezon bekle biz bir alalım elamanı yoksa sittin sene Napoli sana satmaz seneye gel Osimhen e karşılık Dušan Vlahović , Randal Kolo Muani(PSG den al bonservisini) ve Weston McKennie yi ver al Osimhen senin olsun :ROFLMAO::dans::dans::dans:

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takıma gidip bizle rakip olursa daha çok üzülürüm

Juventus aldı bile arkadaşlar, boş yere parmağınızı yormayın
Napoli başkanı sence Juventus'a topçu satar mı? Hele ki Osimhen'i?

Bizim Zaniolo'yu Fener'e satmamız gibi bişe bu. (problemli olduğumuz topçu üzerinden örnek verdim)

Napoli başkanı sence Juventus'a topçu satar mı? Hele ki Osimhen'i?

Bizim Zaniolo'yu Fener'e satmamız gibi bişe bu. (problemli olduğumuz topçu üzerinden örnek verdim)
Katiliyorum,

Mizah olarak yaklastigimda: aslinda fena fikir degil, dayak var, idrar var...var oglu var.

Önce araplar fiyat artırsın diye bizi kullandılar, şimdi de bizim fiyat artırmamız için italyayı veya avrupayı kullanıyorlar.

Çok büyük paralar bunlar. Biz daha oralara gelmedik. Bu paraları eğer arap sermayesi yoksa, dortmund arsenal monaco atletico bile harcarken 50 kere düşünüyor

Eğer kalırsa başka mevkilere yeteri kadar kaliteli olmayan veya sayı olarak az transfer yapılacağı aşikar. Zaten bu söylendi

He hem osimhen gelir hem de bütün eksik mevkilere ŞL seviyesinde adamlar alınacaksa amenna ama bu yönetim onu yapamayacağı için gelmezse hiç üzülmem açıkçası.

Geri
Üst Alt