GSC Haber Buchi Laba: "Osimhen, Arabistan konusunu kapattı"

dayı adamlarla niye billur geçtin o zaman hahahaha beter olsun araplar orası ayrı gerçi

higuaini satmadığı için bişey diyemem 90m den önce teklifleri reddetmiştir 70-80. osimhenin serbest kalma bedeli varsa gidebilir tabi.

Serie A takımlarından Napoli’nin başkanı Aurelio De Laurentiis, Arjantinli golcüleri Gonzalo Higuain'in Juventus’a transferinin 'ihanetin de ötesinde nankörlük' olduğunu söyledi.
Tamam iste 75 milyona serbest kalir maddesi var o parayi Juventus bir an verebilir mi emin degilim ama olursa Napoli zaten birsey yapamaz.

Yonetim cikip Osimhenin kararini bekleyemeyiz biz bu transferden cekildik desin.

juve yahut chelsea ye gider gibi

he biz alirsak kazaynan falan transferi osimenle kapatiriz

Belki de Arabistan'a gitme niyeti hiç yoktu. Bizim teklifi olabildiğince yükseltmeniz için arabistani kullandı. Şimdi juvenin teklifi yükseltmesi için bizi kullanacak sanırım.

75 + 15 paketi yerine
15 + 7-8 jonathan David paketini tercih ederim

Kalacak herhalde, ben hayatımda böyle çok az saçma şey yaşadım.

Icardi kaldığında da saçma şey diyordum ama bu level atladı.

75 milyonluk adamı alma ihtimalimiz baştan sona saçmayken, o adamın yıllık 40-45 milyon maaşları kabul etmemesi ayrı bir saçmalık

Daha once de dedigimiz gibi bekliyor, beklerken de tatil yapiyor. Icardi style.

İşte gerçek bir GS sevdalısı

Burada osimhene laf söyleyenler utandı mı acaba?

Şu bizim cakma Galatasarayli muhabirler kadar rezil kepaze utanmaz insan toplulugu gibisi yok yaw. Daha dün anlasti gidecek daha yüksek teklif bekliyor dediler simdide öyle bir anlasma yok olmadida günlerdir durum ayni filan diyorlar

sn buruk su minvalde demec verir mi

''osimen i istiyoruz,onun da bizi istedigini biliyoruz.''

Geri
Üst Alt