bugünkü kadro vs 2000 kadrosu

Kartal Kaya

Tecrübeli Üye
Bana bugünkü daha iyi gibi geliyor ama Avrupa'da görmek kazım tabi.

Hagi ve Hakan Şükür hangi takımdaysa onlar favori.

2000li kadro gelmis gecmis en iyi türk takimidir. o günkü orta saha + hagi gibi bir kalite bir daha zor gelir

2000 senesindeki takım, Avrupa'nın en iyi futbol oynayan takımlarından biriydi. O dönemki yerli futbolcular, jenerasyon kolay kolay bir daha bu ülkede yetişmez. O kadro iki yıl sonra Dünya Kupası'nda da üçüncü olmuştu.

Bu kadroyu keşke Avrupada görebilseydik.

Böyle kıyaslamaları sevmiyorum ama ; Stoperler ve sol bek tartışılmaz bile gelelim ortaya tugay emre okan suat bence yine önde kanatlara bakarsak yine olmuyor golcülere gelelim yine tartışılır Eeee birde Hagi var di mi? Peki ya başarılara bakalım yada ona bakmayalım hangi kupayı yazalım şimdi Bence konu kilitlenmeye hazır gibi duruyor. Bizim gibi ihtiyarlar bazen abartıyor diyorlar o takımı evet ben abartıyorum bence 3 gömlek daha iyiydi neyse hayırlısı olsun şükür bu günümüze.

Bir sonraki kıyasımız:

Bugünkü kadro vs R. Madrid Los Galacticos kadrosu

Böyle kıyaslamaları sevmiyorum ama ; Stoperler ve sol bek tartışılmaz bile gelelim ortaya tugay emre okan suat bence yine önde kanatlara bakarsak yine olmuyor golcülere gelelim yine tartışılır Eeee birde Hagi var di mi? Peki ya başarılara bakalım yada ona bakmayalım hangi kupayı yazalım şimdi Bence konu kilitlenmeye hazır gibi duruyor. Bizim gibi ihtiyarlar bazen abartıyor diyorlar o takımı evet ben abartıyorum bence 3 gömlek daha iyiydi neyse hayırlısı olsun şükür bu günümüze.
Suanki Napoli gibi, City gibi takımları yenen bir takım vs Konyaya karşı oynayacak takım. O takım 4 senede makina gibi kemik gibi olmuştu, bu takım yeni yeni sistemi oturtuyor.

2000 kadrosu çok yaşlandı bence genç oyuncularla kapışmaya nefesleri yetmez.

Muslera dışında 2000 11i açık ara önde.

Oyun anlamında da şimdilik bayağı geride. Zamanla gelişir muht.

Elbette. Bızdık değilim.
o zaman bu sorunun cevabini bilmem lazim. o zamanki kadro; real, bayern, milan, arsenal gibi o zamanlarin en guclu takimlarini yenebilecek ve yenmis bir takim. makine gibi isliyordu o takim ve kimseden cekinmeden sahaya cikip takir takir herkesle basa bas oynayabiliyordu. yenemeyecegi bir rakibi yoktu.

mevcut kadronun henuz o seviyede oturmus bir sistemi yok .bugunku kadronun lig disinda bir basarisi da yok cunku avrupa'da yokuz. ne zaman dunyanin en iyi takimlarini yener ve avrupa'da kupa kazaniriz o zaman bu kiyas mantikli olur.

terim de hep iyi kadrolara konmuş

Geri
Üst Alt