Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eeee birde Hagi var di mi? Peki ya başarılara bakalım yada ona bakmayalım hangi kupayı yazalım şimdi
Bence konu kilitlenmeye hazır gibi duruyor. Bizim gibi ihtiyarlar bazen abartıyor diyorlar o takımı evet ben abartıyorum bence 3 gömlek daha iyiydi
neyse hayırlısı olsun şükür bu günümüze.2000 senesindeki kadroyu canli basli izleyebilme sansin varmiydi?
Suanki Napoli gibi, City gibi takımları yenen bir takım vs Konyaya karşı oynayacak takım. O takım 4 senede makina gibi kemik gibi olmuştu, bu takım yeni yeni sistemi oturtuyor.Böyle kıyaslamaları sevmiyorum ama ; Stoperler ve sol bek tartışılmaz bile gelelim ortaya tugay emre okan suat bence yine önde kanatlara bakarsak yine olmuyor golcülere gelelim yine tartışılırEeee birde Hagi var di mi? Peki ya başarılara bakalım yada ona bakmayalım hangi kupayı yazalım şimdi
Bence konu kilitlenmeye hazır gibi duruyor. Bizim gibi ihtiyarlar bazen abartıyor diyorlar o takımı evet ben abartıyorum bence 3 gömlek daha iyiydi
neyse hayırlısı olsun şükür bu günümüze.
Elbette. Bızdık değilim.2000 senesindeki kadroyu canli basli izleyebilme sansin varmiydi?
o zaman bu sorunun cevabini bilmem lazim. o zamanki kadro; real, bayern, milan, arsenal gibi o zamanlarin en guclu takimlarini yenebilecek ve yenmis bir takim. makine gibi isliyordu o takim ve kimseden cekinmeden sahaya cikip takir takir herkesle basa bas oynayabiliyordu. yenemeyecegi bir rakibi yoktu.Elbette. Bızdık değilim.