Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.285
- 15.104
- 1.878
Hertha öndeyken yenildi ve Stuttgart uzatmada gol atarak ligde kalmayi becerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gayet sevindirici benceHertha Berlin ile Hamburg play-out oynuyolar üzücü.
Teşekkür ederim abi izleyecem o oyuncuyusalt alman ligi degil - genel avrupa liglerinde nazarimda haftanin en ozel iki maci :
borissia dortmund v bayer levarkusen mucadelesi... ve de frankfurt v bayern munih maci,....
*leziz bir maclar olacaktir suphesiz...
< = > gecen sezonu hatirlarsak ; dortmund deplasmanda 4-3 yenmisti ,,, levarkusen ise deplasmanda 5-2 yenmisti,
bu baglamda gecen sezonun da en flash *cift_versus maclari idi nazarimda.....
bayern gecen sezon evinde 2-1 yenilmisti frankfurt'a... rovansi 1-0 almisti,..
yeni sezonda yine ayni fikstur den ne gibi flash skorlar cikacak merak edilesi......
bu sezona dolayisiyla *bugune donersek ;
tas gibi bir mac bizleri bekliyor dersek yanilgi olmaz.
frankfurt uefa apoleti ile bu maca ayri bir moralle cikacaktir suphesiz...
alman liginde mutevazi kadroyla kompakt oynayan istikrarli bir takim olarak goruyorum kendilerini...
bayern tarafinda , mane , de ligt, gravenberch , ozellikle , mathys tel.nacizane sub u17 fransa ve rennais den listeme vakti zamaninda aldigim-rennais sub19 dan aldiklari sansasyonel yetenegin ne kadar sure alacagi tarafim adina heyecanla merak ettigim transfer oznesi bu sezonki bayern ozelinde...
@Murat Durmaz bahsini ettigim yetenegi sayet bayern maclarina denk gelirsen ayri bir gozle izlemeni oneriyorum.
frankfurt v bayern munih acilisa yakisir muthis bir mac olacaktir suphesiz...
bayern maclarini bu sezon daha bi merakla takip etmemin ana nedeni olan *mane ve sonrasinda ben yeri ayri olan yeni gelen 17lik yetenek den dolayi bayern yumusak karnim olacak bu baglamda....
iyi seyirler dilerim...
kanka biş isorcamsalt alman ligi degil - genel avrupa liglerinde nazarimda haftanin en ozel iki maci :
borissia dortmund v bayer levarkusen mucadelesi... ve de frankfurt v bayern munih maci,....
*leziz bir maclar olacaktir suphesiz...
< = > gecen sezonu hatirlarsak ; dortmund deplasmanda 4-3 yenmisti ,,, levarkusen ise deplasmanda 5-2 yenmisti,
bu baglamda gecen sezonun da en flash *cift_versus maclari idi nazarimda.....
bayern gecen sezon evinde 2-1 yenilmisti frankfurt'a... rovansi 1-0 almisti,..
yeni sezonda yine ayni fikstur den ne gibi flash skorlar cikacak merak edilesi......
bu sezona dolayisiyla *bugune donersek ;
tas gibi bir mac bizleri bekliyor dersek yanilgi olmaz.
frankfurt uefa apoleti ile bu maca ayri bir moralle cikacaktir suphesiz...
alman liginde mutevazi kadroyla kompakt oynayan istikrarli bir takim olarak goruyorum kendilerini...
bayern tarafinda , mane , de ligt, gravenberch , ozellikle , mathys tel.nacizane sub u17 fransa ve rennais den listeme vakti zamaninda aldigim-rennais sub19 dan aldiklari sansasyonel yetenegin ne kadar sure alacagi tarafim adina heyecanla merak ettigim transfer oznesi bu sezonki bayern ozelinde...
@Murat Durmaz bahsini ettigim yetenegi sayet bayern maclarina denk gelirsen ayri bir gozle izlemeni oneriyorum.
frankfurt v bayern munih acilisa yakisir muthis bir mac olacaktir suphesiz...
bayern maclarini bu sezon daha bi merakla takip etmemin ana nedeni olan *mane ve sonrasinda bende yeri ayri olan yeni gelen 17lik yetenek den dolayi bayern yumusak karnim olacak bu baglamda....
iyi seyirler dilerim...