bünyamin gezer

ahmet çakar gibi galatasaray muhalifi bile alnayda galatasaray hakemide yandi dedi ve bünyamin gezerede buna kırmızı kart demiyorsa açıkça bir menfaati vardır diyede söyledi.

topa müdahele top en az bir beş altı metre uzaklaşmalı gitmeli nasılki oyuncuya değmek ve darbe vurmak farklıysa buda farklı ama dertleri kıvırmak.

Top 30 cm ilerlememiş onyekuru dusmese top yine önünde davidson yedlin pozisyonu gibi olsa neyse diyeceğim de bununki orsplk tamamen başka birşey degil

dün tutturmuş onyekurunun penaltı pozisyonunda topa müdahale var

ben mi körüm acaba kaç acidan baktım onyekurunun first touchi dışında topa dokunan yok

nerde topa müdahale var o pozisyonda

Topa dokunmuş Güntekin bir acı gösterdi onyekurunun müdahalesi yok topa buradaki sıkıntı dokunmasına rağmen top hala onyekurunun kontrol alanında asiline basmasıyla adam topa hareketlenemiyor..

Adamin tandemine tekmeyi basiyor bro

Daha cok hincal uluc gibi hep aleyhimize konusuyor Emir renkdas
Mudahale var ama devam edebilirdi ve kendini biraz gec birakiyor

1-3lik fb macinda da kurunun pozisyonu penalti degildi mesela bence her seye penalti calmayi birakmalari hayirli bir gelisme

Hepsini gerçekten anlarım hadi onyekuru tamam penaltı değil dedin
Lyundama hadi sarı kart dedin de
Sinan gümüş çıkmaya niyeti yok adamı görünce altına girip kendini yere atıyor yerden hakeme bakıyor
buna penaltı diyen kişilik net taraflıdır artık tinercimi fenerlimi bilmiyorum ama taraflı olduğu kesin.

Hepsini gerçekten anlarım hadi onyekuru tamam penaltı değil dedin
Lyundama hadi sarı kart dedin de
Sinan gümüş çıkmaya niyeti yok adamı görünce altına girip kendini yere atıyor yerden hakeme bakıyor
buna penaltı diyen kişilik net taraflıdır artık tinercimi fenerlimi bilmiyorum ama taraflı olduğu kesin.
Ona penalti mi dedi :asd:

Fazla belli etmis

Yaw o topa oyle dokunacaksan, o top ya kornere ya da ceza sahasinin disina cikmaliydi. Adam %1 topa dokunuyorsa %99 aşile dokunuyor. Herseyi gec, Onyekuru ciddi anlamda sakatlanabilirdi. Bunun penalti oldugunu herkes biliyor ama islerine gelmiyor.
Bakin, 2 gun once Ali Gultekin topa dokundugu icin penalti degil dedi. Dun gece Ndiaye'nin pozisyonunda, Ndiaye istese kendini yere atabilir ve penalti kazanabilirdi ama yapmadi, bravo dedi. Sonra Ersin, Altay topa dokunuyor penalti degil dedi. Ali Gultekin de topa dokunuyor ama hala Ndiaye'nin kontrolunde dedi :) 2 program arasinda 24 saat yok :)

Şerefinin ne kadar olduğunu gösteriyor her seferinde.

FutbolArena Röportaj - FETÖ'nün 15 Temmuz'da bastırılan darbe girişimi sonrası TFF'de FETÖ soruşturması yapıldı. Tüm kurulların istifası alındı ve soruşturma sonunda 100'ü aşkın ismin görevine son verildi. Görevine son verilen arasında MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve kurulu oldu.

Müftüoğlu'nun yerine eski başkan Yusuf Namoğlu tekrar görev aldı. MHK'de görevine son verilen isimlerden biri de Bünyamin Gezer oldu. FutbolArena'ya konuşan Gezer, “TFF görevimize son verdi. Devlet düşmanı değiliz. Yetkililere bu görevden almayı ve helallik için aradım. Biz elçiyiz dediler. TFF'nin görevden almayla ilgili detaylı br açıklama yapacağı söylendi. Aradan bir ay geçti ama açıklama yapılamadı ben de dava açtım” dedi.

Haberin tamamını okuyun, çok orjinal söylemler var.

Geri
Üst Alt