Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.639
- 31.470
- 2.318
Adamin tandemine tekmeyi basiyor bro
Daha cok hincal uluc gibi hep aleyhimize konusuyor Emir renkdas
firavun diyebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin tandemine tekmeyi basiyor bro
topa müdahele top en az bir beş altı metre uzaklaşmalı gitmeli nasılki oyuncuya değmek ve darbe vurmak farklıysa buda farklı ama dertleri kıvırmak.Topa dokununca penaltı veya faul değil diye bir kural yok ki, topa dokununca istediğini yapabiliyor mu herkes![]()
topa müdahele top en az bir beş altı metre uzaklaşmalı gitmeli nasılki oyuncuya değmek ve darbe vurmak farklıysa buda farklı ama dertleri kıvırmak.
dün tutturmuş onyekurunun penaltı pozisyonunda topa müdahale var
ben mi körüm acaba kaç acidan baktım onyekurunun first touchi dışında topa dokunan yok
nerde topa müdahale var o pozisyonda
Mudahale var ama devam edebilirdi ve kendini biraz gec birakiyorAdamin tandemine tekmeyi basiyor bro
Ona penalti mi dediHepsini gerçekten anlarım hadi onyekuru tamam penaltı değil dedin
Lyundama hadi sarı kart dedin de
Sinan gümüş çıkmaya niyeti yok adamı görünce altına girip kendini yere atıyor yerden hakeme bakıyor
buna penaltı diyen kişilik net taraflıdır artık tinercimi fenerlimi bilmiyorum ama taraflı olduğu kesin.
Penaltı demedi düzeltiyorumOna penalti mi dedi
Fazla belli etmis
Tehlikeli 1 isim+Emir Sever
Fb için Ahmet Ercanlar neyse bizim için de Emir Sever o.
sinan gümüş ve diğer fenerli oyuncular bile penaltı beklemedi itiraz etmedi pozisyona.Penaltı demedi düzeltiyorum
Net Penaltı hiç tartışmam dedi.
Her seyi fener lehine soyluyor zaten bastan beri. Polislikten bosuna cikmafi tapelerde ismi geciyordu bunu akladilarPenaltı demedi düzeltiyorum
Net Penaltı hiç tartışmam dedi.
I see what you did thereBünyamin Geezer
Tek ortak noktalari baskilamaya calistiklari pasiflikleri