Burak Elmas: "Biz Galatasaraylıyız. Galatasaray için endişelenmeye, sevinmeye devam edeceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1648656352751.png

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Volkswagen Arena'da “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın idari olarak ibra edilmemesinin ardından tüzük gereği seçim kararı alınırken kulüp genel kurul tarihini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpte olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 23 Nisan Pazar günü Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda seçim 30 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Volkswagen Arena'da “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi alınan kararla ilgili konuştu. Elmas, "Şu anda söyleyecek bir şey yok. Genel kurul bir karar verdi. Galatasaray zor bir dönem geçiriyor. Önemli olan Galatasaray'ı buradan en kuvvetli şekilde çıkarmak. Önemli olan genel kurulun aldığı kararı uygulamak. Biz Galatasaraylıyız. Galatasaray için endişelenmeye, sevinmeye devam edeceğiz" dedi.

(AA)

keske basarili olsaydi

Yazik oldu başkanım. Ne hayallere sokmuştun camiayi. Iyi niyetli olduguna inanmak istiyorum ama yolun pek doğru değildi

Geldiğinde gerçekten çok sevinmiştim. Ancak yönetim olarak gerçekten sınıfta kaldılar. Fatih Terim'in gönderilişi değil ama gönderilme şekli, yerine gelen hocanın vasatlığı bunun sonucunda takımda hiç değişim olmaması, Işıtan Gün vakası, Futbol Federasyonuna sesini yükseltememesi ve sözlerinin tutulması onu tam bir hayal kırıklığı haline getirdi.

Galatasaray'lılığından şüphem yok ancak iyi bir Galatasaray'lı olmak iyi bir yönetici olmayı garantilemiyor. İbra edilmemesine de hiç üzülmedim.

Reklamını yaptı istediği gibi , godivada işçiyken görüşemediği siyasetçilerle bakanlarla cbaşkanıyla gs başkanıyken görüştü yolunu yaptı tabi .

Üzülmedim.

Böyle olmasını kendisi istedi. Madem hiç bir planın projen yoktu, o zaman sırf koltuk işgal etmek için geçmeyecektin o koltuğa.

Seçilirken verdiği boş hayaller ve boş vaatler de işin cabası tabi.

Pek sanmıyorum ama umarım Elmas G.Saray camiasının seçtiği son kötü başkan olur.

Bir daha görüşmemek üzere, güle güle!!

Tüm hata baskanda.
Bakin sadece Gedson ve kanat alsa belki hala Baskan idi. Eger ilk 5 icinde olsaydik bence %100 ibra edilirdi.

Torrent yerine lig'de bir orta seviye 1,6-1,7 puan ortalamasi olacak adam getirseydin ve Pulgar yerine Gedsonu kiralasaydin, suan belki 4. ve 5. siradaki takimin tek 4-5 puan arkasindasin diye belki ibra edilirdin.

Konya ve Antepi yensek, bunu zaten basarmis olurduk. O durumda 7 mactir yenilmemis ve 5 mac galibiyet serisi var diye belki buna bir sene daha verelim diye düsünenler olurdu.

Kendisini samimi bulmuyorum ancak gelinen nokta kulüp adına çok üzücü gerçekten. İbrasızlık gerekliydi ama tam bir saatli bomba ibra durumu. İyi bir başkanı da yakabilir gelecekte.

Geri
Üst Alt