Burak Elmas: "Cezası ve bedeli neyse öderiz"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
kfkB5NZE

Burak Elmas: "Biz sistemi değiştirmeye geldik. Asla geçmiş sistemin bir parçası olmayacağız. Türk sporunun ileri gitmesi adına elimizden geleni yapacağız. Bizim kararımızın ardından bazı çakal arkadaşlar ahkam kesmiş. Kimse Galatasaray'a öyle konuşulan cezaları veremez."

Burak Elmas: "Aldığımız kararın birçok yaptırımı olabilir, biz bunları düşünerek kararı verdik. Türk futbolu için bugünkü maç çok önemli. Aşılarını tamamlamış taraftarlarımızın, limit olmaksızın statta olmayı hak ettiğini düşündük."

Burak Elmas: "Ceza olursa da bedeli neyse bunu karşılamaya hazırız."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e yönelik, "O arkadaş otursun oturduğu yerde" sözlerine yanıt veren Elmas, "Herkesin kendi camiasıyla ilgilenmesi gerekir. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, benim yöneticimin ne yapması gerektiği konusunda fikir belirtmek kimsenin haddi değildir. Kimse haddini aşmasın. Bizim nezaketimiz, tevazuumuz yanlış anlaşılmasın"

Burak Elmas: "Sayın Remzi Sanver'in söylediği her kelime, benim kelimem sayılır. Ama Galatasaray'ın başkanı benim, resmi sözcümüz de bellidir. Kişilerin görüşlerini telafuz edecekleri yer de yönetim kuruludur. Ben veya Remzi Sanver'in söyledikleri, kulübümüzün resmi görüşüdür."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak Elmas: "Sayın Remzi Sanver'in söylediği her kelime, benim kelimem sayılır. Ama Galatasaray'ın başkanı benim, resmi sözcümüz de bellidir. Kişilerin görüşlerini telafuz edecekleri yer de yönetim kuruludur. Ben veya Remzi Sanver'in söyledikleri, kulübümüzün resmi görüşüdür."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e yönelik, "O arkadaş otursun oturduğu yerde" sözlerine yanıt veren Elmas, "Herkesin kendi camiasıyla ilgilenmesi gerekir. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, benim yöneticimin ne yapması gerektiği konusunda fikir belirtmek kimsenin haddi değildir. Kimse haddini aşmasın. Bizim nezaketimiz, tevazuumuz yanlış anlaşılmasın"

Fener derbisinde seyircisiz oynama cezasını yapıştırırlarsa ensemize, o zaman görelim bu lafları başkan. Resmen kuru bir inatlaşma ile kulübü zarara uğratıyorsunuz.

Baş kaldıranları severiz yıllarca yalaka yöneticilerden bıkmıştık halk olarak baş kaldıranları hep sevmişizdir.

istanbulun sefiri benim demistir

Fener derbisinde seyircisiz oynama cezasını yapıştırırlarsa ensemize, o zaman görelim bu lafları başkan. Resmen kuru bir inatlaşma ile kulübü zarara uğratıyorsunuz.
Yemez o derbiyi seyircisiz oynatmak falan yeter artık. Bence çok doğru bir çıkış buradan zaten ceza veremeyecekler hak mahrumiyeti verseler bile bu olaydan çıkan sonuç GALATASARAY > tff olacaktır.

Yargı dağıtmış başkan. Çok iyi.

En çok beğendiğim "bazı çakal arkadaşlar" kısmı oldu. Dün Taner Ünlü denen eski federasyon üyesi GS men edilir vs açıklamaları yaptı. Elmas başkan belli ki bu adama çakal dedi. Merak ettiğim niye bazı çakallar değilde çakal arkadaşlar ifadesi kullanıldı. Taner Ünlü kim. Bir arkadaş mı. Hangi takımlı. Kimin adamı.

Son düzenleme:
Bence tam kapasite oynayacağız diye açıklama yapmaya gerek yoktu. Diğerleri gibi sessiz sedasız şekilde limitin üzerinde bilet satıp yola devam etmeliydik. Niye önce böyle bir başvuru sonra restleşme içine girdik anlamadım.

Geri
Üst Alt