Burak Elmas: "Cezası ve bedeli neyse öderiz"

@Yusuf Kara @Can BÜYÜK diğer konu kilitlenmiş cevap veremedim.

Bu tavrı başka takım yapsaydı deli gibi eleştirir. Üstüne TFF bu açıklamayı yapsa yangın yerine dönerdi. Çok feci kudururdunuz. Tutarsız davranışlar bunlar. Yürü git deseniz de dalgaya alsanız da bu gerçek değişmez.
Mahir Koç beyfendi tam tersini düşündüm biz iplemeden hep yüzde 50 kapasite üstü oynayıp hiç ceza almadık sonra gidip fb yada jk böyle bir açıklama yaptı hiçte yangın yeri olmazdı enayiler sonunda akıllandı denirdi hatta .

Mahir Koç beyfendi tam tersini düşündüm biz iplemeden hep yüzde 50 kapasite üstü oynayıp hiç ceza almadık sonra gidip fb yada jk böyle bir açıklama yaptı hiçte yangın yeri olmazdı enayiler sonunda akıllandı denirdi hatta .
Tamam ben de onu diyorum. Her noktada ortada bir kuralsizlik var. TFF ceza veremem diyor ama verebilecek olsa ne olacak? Fenerbahçe maçını taraftara kapatsalar ne olacak? Saçma sapan kabadayılığın bedeli. Boş boş ortalık ayağa kalkar!

Neresi tutarsızmış kardeşim. Kimse durduk yere böyle bir işe kalkışmıyor. Diğerleri kurallara uymuyor biz alemin tek salağı mıyız da şu yapılanlara göz yumacağız. Kudurma mudurma sözlerine dikkat et.

Ne ekersen onu biçersin. Bu şerefsizlerle anladığı dilden konuşacaksın.
Doğru, bu bozuk düzene bir tepkidir başkaldırıdır ayrıca. Ve bu tepki çok yerinde bir zamanda akıllıca yapılıyor. Çünkü ülke menfaatine bir durum var. Herhangi bir Türk kulübüne haksızlık vs gibi bir durum da yok.

Ben de sizi seviyorum. Bu tutarsızlığı bize yakıştıramadığım için düşüncelerimi söyledim sadece.
Düşüncelerini yazmışsın söylememişsin bu bir. Söylemek konuşma yoluyla anlatmak demektir.

İkinci olarak, şövalye olmayana şövalyelik yapılmaz, Burak beyefendinin kararı ve söylemleri doğrudur.

Üçüncü olarak, söz konusu Galatasaray olduğunda inciğe boncuğa takılıp manasız şekilde yönetime yüklenmek sana yakışmamıştır.

Düşüncelerini yazmışsın söylememişsin bu bir. Söylemek konuşma yoluyla anlatmak demektir.

İkinci olarak, şövalye olmayana şövalyelik yapılmaz, Burak beyefendinin kararı ve söylemleri doğrudur.

Üçüncü olarak, söz konusu Galatasaray olduğunda inciğe boncuğa takılıp manasız şekilde yönetime yüklenmek sana yakışmamıştır.
Gelir gelmez attığın bu mesaj da tam sana göre bir davranıştır. Sana yakışanı yapmışsın. Tebrikler.

:D

Hoşgeldin.

Bence tam kapasite oynayacağız diye açıklama yapmaya gerek yoktu. Diğerleri gibi sessiz sedasız şekilde limitin üzerinde bilet satıp yola devam etmeliydik. Niye önce böyle bir başvuru sonra restleşme içine girdik anlamadım.
Marketing. Boylece daha fazla bilet satildi.

Nerelerdeydin be Allah'ın adamı!!!?

Tamam ben de onu diyorum. Her noktada ortada bir kuralsizlik var. TFF ceza veremem diyor ama verebilecek olsa ne olacak? Fenerbahçe maçını taraftara kapatsalar ne olacak? Saçma sapan kabadayılığın bedeli. Boş boş ortalık ayağa kalkar!
Yani ben senin yazından şunu anladım düzensizlik kuralsızlıklara karşı dik durma boyun ey ki sana dokunmasınlar.

Marketing. Boylece daha fazla bilet satildi.
Marketing yada Algı yaratmak insanlar üzerinde. Şimdi ben istanbulda olsaydım maça gidesim yokken bu restleşme sonucunda maça giderdim sırf tffye inat.

Yönetim de biliyordu böyle birşey olacağını o yüzden dediğin gibi taraftarı çekmek için yaptılar başarılı olur olmaz bilmiyorum ama en azından + 12 k felan fazladan taraftar gelir normalinden fazla olarak .

Anlamadığım şey şu. Lazio, Randers, St. Johnstone ve PSV iç saha maçlarında ceza korkusu ile %50yi geçmedik. Fatih Terim çıktı haksız rekabet oluyor v.s. dedi. Şimdi TFF UEFA'nın sorumluluğundadır ceza verme yetkimiz yoktur diyor. Aynı şey FB-BJK'nin Avrupa maçları için de geçerli. Koca kulüpler bunun UEFA'nın yetkisinde olduğunu TFF'nin ceza verme yetkisi olmadığını bilmiyor muydu? Neden %100 ile oynatmaya çalışmadılar?

Yani ben senin yazından şunu anladım düzensizlik kuralsızlıklara karşı dik durma boyun ey ki sana dokunmasınlar.
Hayır. Senin başına gelen bir olay başkasının başına geldiğinde bağırma diyorum. Şu iki gündür yaşananlar Fenerbahçe ya da Beşiktaş kanadında olsaydı forumda kıyamet kopardı onu diyorum. Allah'ın bir kulu da çıkıp Beşiktaş, Fenerbahçe hakli dört gün sonra zaten yasak sona erecek demezdi.

FDWFObhWEAUwuvN

Hayır. Senin başına gelen bir olay başkasının başına geldiğinde bağırma diyorum. Şu iki gündür yaşananlar Fenerbahçe ya da Beşiktaş kanadında olsaydı forumda kıyamet kopardı onu diyorum. Allah'ın bir kulu da çıkıp Beşiktaş, Fenerbahçe hakli dört gün sonra zaten yasak sona erecek demezdi.
Bende diyorum ki kıyamet falan kopmazdı. Bjk Fb tarafında bundan daha beterleri oluyor nerede kıyamet koparıldığını gördüğünden bahsediyorum.

lokoyu da sizi de üst üste koyucaz demiş ben öyle anladım. sonra da parayı komodinin üstüne bırakırız demiş.

Başkanın tarzını beğenenlerdenim. Anlık fevri çıkışlar yapmak yerine, ölçüp tartıp -muhtemelen akil kişilere de danışarak- kulübün görüşlerini paylaşıyor. Bazı tezcanlı taraftarları tatmin etmese de olması gereken budur; Galatasarayımızın bir ağırlığı olmalı. Ezel-ebed dostlarımız gibi, eline megafonu alıp komik durumlara düşmek filan, tahayyül etmek bile istemem; Allah muhafaza!..

Anlamadığım şey şu. Lazio, Randers, St. Johnstone ve PSV iç saha maçlarında ceza korkusu ile %50yi geçmedik. Fatih Terim çıktı haksız rekabet oluyor v.s. dedi. Şimdi TFF UEFA'nın sorumluluğundadır ceza verme yetkimiz yoktur diyor. Aynı şey FB-BJK'nin Avrupa maçları için de geçerli. Koca kulüpler bunun UEFA'nın yetkisinde olduğunu TFF'nin ceza verme yetkisi olmadığını bilmiyor muydu? Neden %100 ile oynatmaya çalışmadılar?

Şöyle oluyor. UEFA bu kararı TFF’ye bırakıyor. Eğer TFF çıkıp bizi şikayet ederse yani UEFA’ya kural dışı davrandığımızı bildirirse UEFA’da bize ceza verebiliyor. TFF değil ancak ikisi bağlantılı. Benim anladığım be bilgim bu şekilde.

Geri
Üst Alt