Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.476
- 106.090
- 4.738
Mahir hocam seni seviyorum. Saygilar iyi forumlarTamam Can. Bir daha sözlerime dikkat edeceğim. İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahir hocam seni seviyorum. Saygilar iyi forumlarTamam Can. Bir daha sözlerime dikkat edeceğim. İyi forumlar.
Mahir Koç beyfendi tam tersini düşündüm biz iplemeden hep yüzde 50 kapasite üstü oynayıp hiç ceza almadık sonra gidip fb yada jk böyle bir açıklama yaptı hiçte yangın yeri olmazdı enayiler sonunda akıllandı denirdi hatta .@Yusuf Kara @Can BÜYÜK diğer konu kilitlenmiş cevap veremedim.
Bu tavrı başka takım yapsaydı deli gibi eleştirir. Üstüne TFF bu açıklamayı yapsa yangın yerine dönerdi. Çok feci kudururdunuz. Tutarsız davranışlar bunlar. Yürü git deseniz de dalgaya alsanız da bu gerçek değişmez.
Kudurtucu 1 tarzı varMahir hocam seni seviyorum. Saygilar iyi forumlar
Ben de sizi seviyorum. Bu tutarsızlığı bize yakıştıramadığım için düşüncelerimi söyledim sadece.Mahir hocam seni seviyorum. Saygilar iyi forumlar
Tamam ben de onu diyorum. Her noktada ortada bir kuralsizlik var. TFF ceza veremem diyor ama verebilecek olsa ne olacak? Fenerbahçe maçını taraftara kapatsalar ne olacak? Saçma sapan kabadayılığın bedeli. Boş boş ortalık ayağa kalkar!Mahir Koç beyfendi tam tersini düşündüm biz iplemeden hep yüzde 50 kapasite üstü oynayıp hiç ceza almadık sonra gidip fb yada jk böyle bir açıklama yaptı hiçte yangın yeri olmazdı enayiler sonunda akıllandı denirdi hatta .
Doğru, bu bozuk düzene bir tepkidir başkaldırıdır ayrıca. Ve bu tepki çok yerinde bir zamanda akıllıca yapılıyor. Çünkü ülke menfaatine bir durum var. Herhangi bir Türk kulübüne haksızlık vs gibi bir durum da yok.Neresi tutarsızmış kardeşim. Kimse durduk yere böyle bir işe kalkışmıyor. Diğerleri kurallara uymuyor biz alemin tek salağı mıyız da şu yapılanlara göz yumacağız. Kudurma mudurma sözlerine dikkat et.
Ne ekersen onu biçersin. Bu şerefsizlerle anladığı dilden konuşacaksın.
Düşüncelerini yazmışsın söylememişsin bu bir. Söylemek konuşma yoluyla anlatmak demektir.Ben de sizi seviyorum. Bu tutarsızlığı bize yakıştıramadığım için düşüncelerimi söyledim sadece.
Gelir gelmez attığın bu mesaj da tam sana göre bir davranıştır. Sana yakışanı yapmışsın. Tebrikler.Düşüncelerini yazmışsın söylememişsin bu bir. Söylemek konuşma yoluyla anlatmak demektir.
İkinci olarak, şövalye olmayana şövalyelik yapılmaz, Burak beyefendinin kararı ve söylemleri doğrudur.
Üçüncü olarak, söz konusu Galatasaray olduğunda inciğe boncuğa takılıp manasız şekilde yönetime yüklenmek sana yakışmamıştır.
Marketing. Boylece daha fazla bilet satildi.Bence tam kapasite oynayacağız diye açıklama yapmaya gerek yoktu. Diğerleri gibi sessiz sedasız şekilde limitin üzerinde bilet satıp yola devam etmeliydik. Niye önce böyle bir başvuru sonra restleşme içine girdik anlamadım.
Nerelerdeydin be Allah'ın adamı!!!?Düşüncelerini yazmışsın söylememişsin bu bir. Söylemek konuşma yoluyla anlatmak demektir.
İkinci olarak, şövalye olmayana şövalyelik yapılmaz, Burak beyefendinin kararı ve söylemleri doğrudur.
Üçüncü olarak, söz konusu Galatasaray olduğunda inciğe boncuğa takılıp manasız şekilde yönetime yüklenmek sana yakışmamıştır.
Yani ben senin yazından şunu anladım düzensizlik kuralsızlıklara karşı dik durma boyun ey ki sana dokunmasınlar.Tamam ben de onu diyorum. Her noktada ortada bir kuralsizlik var. TFF ceza veremem diyor ama verebilecek olsa ne olacak? Fenerbahçe maçını taraftara kapatsalar ne olacak? Saçma sapan kabadayılığın bedeli. Boş boş ortalık ayağa kalkar!
Marketing yada Algı yaratmak insanlar üzerinde. Şimdi ben istanbulda olsaydım maça gidesim yokken bu restleşme sonucunda maça giderdim sırf tffye inat.Marketing. Boylece daha fazla bilet satildi.
Hayır. Senin başına gelen bir olay başkasının başına geldiğinde bağırma diyorum. Şu iki gündür yaşananlar Fenerbahçe ya da Beşiktaş kanadında olsaydı forumda kıyamet kopardı onu diyorum. Allah'ın bir kulu da çıkıp Beşiktaş, Fenerbahçe hakli dört gün sonra zaten yasak sona erecek demezdi.Yani ben senin yazından şunu anladım düzensizlik kuralsızlıklara karşı dik durma boyun ey ki sana dokunmasınlar.
Bende diyorum ki kıyamet falan kopmazdı. Bjk Fb tarafında bundan daha beterleri oluyor nerede kıyamet koparıldığını gördüğünden bahsediyorum.Hayır. Senin başına gelen bir olay başkasının başına geldiğinde bağırma diyorum. Şu iki gündür yaşananlar Fenerbahçe ya da Beşiktaş kanadında olsaydı forumda kıyamet kopardı onu diyorum. Allah'ın bir kulu da çıkıp Beşiktaş, Fenerbahçe hakli dört gün sonra zaten yasak sona erecek demezdi.
Anlamadığım şey şu. Lazio, Randers, St. Johnstone ve PSV iç saha maçlarında ceza korkusu ile %50yi geçmedik. Fatih Terim çıktı haksız rekabet oluyor v.s. dedi. Şimdi TFF UEFA'nın sorumluluğundadır ceza verme yetkimiz yoktur diyor. Aynı şey FB-BJK'nin Avrupa maçları için de geçerli. Koca kulüpler bunun UEFA'nın yetkisinde olduğunu TFF'nin ceza verme yetkisi olmadığını bilmiyor muydu? Neden %100 ile oynatmaya çalışmadılar?