Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.545
- 55.763
- 4.478
Burak Elmas: "Biz sistemi değiştirmeye geldik. Asla geçmiş sistemin bir parçası olmayacağız. Türk sporunun ileri gitmesi adına elimizden geleni yapacağız. Bizim kararımızın ardından bazı çakal arkadaşlar ahkam kesmiş. Kimse Galatasaray'a öyle konuşulan cezaları veremez."
Burak Elmas: "Aldığımız kararın birçok yaptırımı olabilir, biz bunları düşünerek kararı verdik. Türk futbolu için bugünkü maç çok önemli. Aşılarını tamamlamış taraftarlarımızın, limit olmaksızın statta olmayı hak ettiğini düşündük."
Burak Elmas: "Ceza olursa da bedeli neyse bunu karşılamaya hazırız."
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e yönelik, "O arkadaş otursun oturduğu yerde" sözlerine yanıt veren Elmas, "Herkesin kendi camiasıyla ilgilenmesi gerekir. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, benim yöneticimin ne yapması gerektiği konusunda fikir belirtmek kimsenin haddi değildir. Kimse haddini aşmasın. Bizim nezaketimiz, tevazuumuz yanlış anlaşılmasın"
Burak Elmas: "Sayın Remzi Sanver'in söylediği her kelime, benim kelimem sayılır. Ama Galatasaray'ın başkanı benim, resmi sözcümüz de bellidir. Kişilerin görüşlerini telafuz edecekleri yer de yönetim kuruludur. Ben veya Remzi Sanver'in söyledikleri, kulübümüzün resmi görüşüdür."
Moderatör tarafında düzenlendi: