Burak Elmas: "Cezası ve bedeli neyse öderiz"

Bir de başkanın açıklamasından sadece Sanver'e katılıp Rezan Epözdemir'e katılmama durumu var. Keşke Rezan başkanın açıklamalarına da olumlu yönde atıfta bulunsaydı. Hakemin aleyhimize yönettiği bir maç olduğunun altı çizilmeliydi.

Bence tam kapasite oynayacağız diye açıklama yapmaya gerek yoktu. Diğerleri gibi sessiz sedasız şekilde limitin üzerinde bilet satıp yola devam etmeliydik. Niye önce böyle bir başvuru sonra restleşme içine girdik anlamadım.
Nihat Özdemir'in açıklamaları mevzuyu kitliyor çünkü. Bir ceza verilecekse bu kapsama BJK ve FB de dahil olmak durumunda ilk ihlalleri yapanlar olduğu için. Olay UEFA nezdinde de olsa dönüp baktığında görecek bunları.

saplaaaaaaaaaaa

Galatasaray arkadan iş çevirmez
Arkadan iş çevirmelik bir şey yok. Ha merdiven boşluklarına birileri oturmuş ha kapasiteyi aşmışsın. Çok farkı yok. Hele bir Avrupa maçında eşitlik şartını engelleyen hiçbir durum yok. Hatta eşitlik sağlanmış oluyor.

@Yusuf Kara @Can BÜYÜK diğer konu kilitlenmiş cevap veremedim.

Bu tavrı başka takım yapsaydı deli gibi eleştirir. Üstüne TFF bu açıklamayı yapsa yangın yerine dönerdi. Çok feci kudururdunuz. Tutarsız davranışlar bunlar. Yürü git deseniz de dalgaya alsanız da bu gerçek değişmez.

Bu tavrı başka takım yapsaydı deli gibi eleştirir. Üstüne TFF bu açıklamayı yapsa yangın yerine dönerdi. Çok feci kudururdunuz. Tutarsız davranışlar bunlar. Yürü git deseniz de dalgaya alsanız da bu gerçek değişmez.

Neresi tutarsızmış kardeşim. Kimse durduk yere böyle bir işe kalkışmıyor. Diğerleri kurallara uymuyor biz alemin tek salağı mıyız da şu yapılanlara göz yumacağız. Kudurma mudurma sözlerine dikkat et.

Ne ekersen onu biçersin. Bu şerefsizlerle anladığı dilden konuşacaksın.

4 gun sonra yururluge girecek kurali bugune cekmek icin talepte bulunmusuz. kustahca reddetmisler diger takimlarin kurali aleni delmesini umursamamislar ben mi tutarsizim.

ilk bastan beri kurali delin bjkden fb yapiyor bizim neyimiz eksik diyorum

Neresi tutarsızmış kardeşim. Kimse durduk yere böyle bir işe kalkışmıyor. Diğerleri kurallara uymuyor biz alemin tek salağı mıyız da şu yapılanlara göz yumacağız. Kudurma mudurma sözlerine dikkat et.

Ne ekersen onu biçersin. Bu şerefsizlerle anladığı dilden konuşacaksın.
Tamam Can. Bir daha sözlerime dikkat edeceğim. İyi forumlar.

Geri
Üst Alt