Burak Elmas, Domènec Torrent'in Sözleşmesini Feshedecek İddiası

Niye herkes sıkıyor lan? Haber yoksa haber yoktur niye sallıyonuz!!!!!!!

Niye herkes sıkıyor lan? Haber yoksa haber yoktur niye sallıyonuz!!!!!!!

Konu yabanci td olunca medya tamamen A haber oluyor. Yabanci tdleri her daim Kk'ye benzetmisimdir.

Konu yabanci td olunca medya tamamen A haber oluyor. Yabanci tdleri her daim Kk'ye benzetmisimdir.
Muslera, hocanın kuyusunu kazmış

Sorunun Torrente olmadığını anlayacaklar şu Galatasaray'da çalışacak hoca bulamayacaklar.. lucescuyu ,Tudoru yiyen Terimsporlular Torrentide yedi..

HAKAN BALTA İLE BİR ARAYA GELDİLER
Bazı oyuncuların idari menajer Hakan Balta ile bir araya geldikleri ve Torrent'le daha fazla çalışmak istemediklerini ilettikleri belirtildi.

:red::red:😬😬

Ne yalan söyleyeyim ben bu adama bazı yönlerden hiçbir suç bulamıyorum
Kadroyu o kurmadı mesela
Ama şu yönden suç buluyorum. Niye Morutan'a, Muhammed'e, Barış'a fazla şans vermedi
Pulgar'ı o kadar zaman oynatmadı ?

Barcelona maçlarında beklemediğim bir performans sergiletmiştir takımımıza

Yolu açık olsun diyelim. İnşallah tazminatta sorun yaratmaz
Ama daha önce dediğim gibi adamın üstüne o kadar çok gidildi ki son kuruşuna kadar alsa haklıdır

Adam antrenmanda kim iyiyse onu oynatıyorum diyor,biri babelden gomisten bayramdan formayı alacak kadar antrenmanda kendini göstermiyorsa yazıklar olsun o oyuncuya.antrenmanda bile bu saydığım oyunculardan daha iyi bi antrenman çıkamıyorsa yazıklar olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanmam çünkü muslerada nelsonda çok iyi karekterli ve futbolu çok iyi bilen antrenman metodu çok iyi ve antrenman yaparken eğleniyoruzda demişti.benim tahminim yetersiz olduğunu bilen ve torent kalırsa kıçına tekmeyi yiyeceğinden emin olan satıcı hain tembel ahlaksız haysiyetsiz oyuncular kimse gs yi kemirmeyi elden kaçırmamak için hocayı yemiştir

Muslera, hocanın kuyusunu kazmış
Tüzemen bunağı da ağzına dolamış bi evde otururken Galatasaraya hoca olarak geliyosun lafını.

Rudi garcia da evde oturuyo olm. Jesusda evde oturuyo suan. Övdüğü okan 2 yıldır evde oturuyo mesela.

Böyle gerizekalı heriflerin yönlendirdigi basının da abv yaw. Elestir abi, gitsin de. Böyle komik argumanlarla dgl ama. Terime hırsız demiş son basin toplantisinda. Terimle mevzunun alakası yok herif kulüp boştu diyor. Seninde destekledigin belmas ve onun adamı karı düşkünü ışıtan terimden geriye damacana bile birakmamislar.

Not: damacanayı ışıtan almıştır.

torrent devam sezon sonuna kadar haberleri çıktığına göre anlaşamadılar menejer ile sezon bitince tazminatını alır gider torrent

Tüzemen bunağı da ağzına dolamış bi evde otururken Galatasaraya hoca olarak geliyosun lafını.

Rudi garcia da evde oturuyo olm. Jesusda evde oturuyo suan. Övdüğü okan 2 yıldır evde oturuyo mesela.

Böyle gerizekalı heriflerin yönlendirdigi basının da abv yaw. Elestir abi, gitsin de. Böyle komik argumanlarla dgl ama. Terime hırsız demiş son basin toplantisinda. Terimle mevzunun alakası yok herif kulüp boştu diyor. Seninde destekledigin belmas ve onun adamı karı düşkünü ışıtan terimden geriye damacana bile birakmamislar.

Not: damacanayı ışıtan almıştır.
Desteklediğin değil! Hala desteklediğim

Sırf gs de güzel parasını almak için hocasını yiyen takımın formasının hakkını vermeyen her koşulda maça gelmek içinçoluk çocuğunun rızklarını gs için akıtanı sömüren oyncu nammussuzdur namussuzunda önde gidenidir.benim işte üzüldüğüm ve forumda hoca üzerinde başarısızlık görüşüne sahip değerli renktaşlarımla zıtlaştığım konu bu.bizim bu hocayı değil bu oyuncuları kazığa oturmuş ve istanbulda bile yaşamalarına izin vermememiz gerekirken biz hep yanlış kişiye idam sehpası kuruyoruz.ben düzen bozuk diyorum bu düzen başarılı olacak adamı yiyor diyorum değerli renktaşlarım yok bu çaycı diyor.hadi diyorum torent yetersiz diyorsunuz ,mancini gibi yeterlisi yenmedi mi?demek ki yeterli yetersizi yok meselenin aslında,adam faciiaa bi ortamda hocalığa gelmiş vallahide billahide normalde şuan torent başarısızlıkla zerre itham edilmemeliydi.çünkü olay hocalık olayı değil ve heleki daha 3 aydır gelen bi adam için hiç ama hiç değil.

Çok büyük haksızlık yapıldı torente emin olun hemde çok.zaman gene bunu gösterecektir kısmetse.

torrent’i gönderebilirsiniz sıkıntı yok ama adam ne diyordu! bi dinleyin.3/4 aylık adam Galatasaray’ın kurumsal hafızası yok, gözlem Analiz sistemi yok,120 senelik kulüp amatör takım gibi yönetiliyor diyor. 1-5 yıllık planlama ve Sistem olmadıktan sonra Başkan Ünal Aysal TD Guardiola olsa ne olur...

Işıtan pc yi alıp ordan yeni hesapla twittler atmış olabilir :asd:

torrent’i gönderebilirsiniz sıkıntı yok ama adam ne diyordu! bi dinleyin.3/4 aylık adam Galatasaray’ın kurumsal hafızası yok, gözlem Analiz sistemi yok,120 senelik kulüp amatör takım gibi yönetiliyor diyor. 1-5 yıllık planlama ve Sistem olmadıktan sonra Başkan Ünal Aysal TD Guardiola olsa ne olur...

Gülünç durum nedir biliyor musun renktaş.gülünç durum şu ki hayaller hep avrupa ve avrupai sistemli yönetilme,gerçekler ise öyle biri geldiğinde elinde silah olsa kurşun manyağı yaparlar.

Bunların hepsini boşaltan 1 günde elmas bahçivandan çaycıya herkes gitti içlerini doldurmayan yine elmas yani kulüpte bir sistem falan yok değildi.

Geri
Üst Alt