Burak Elmas, Domènec Torrent'in Sözleşmesini Feshedecek İddiası

Rahat geri kalan maasinin yarisini alir diye düsünüyorum.

Oh be! Başarısız Fatih Terim döneminden sonra gelmesi tam bir denize düşüp yılana sarılma durumuydu. İyi niyetli ve karakterli bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Arkasından teşekkür edilmeyi, iyi uğurlanmayı da hak etmiyor. Kariyeri bir daha yükselemez umarım.
Naptı lan adam?
Geldiği günden beri küfürler, hakaretler; taraftarından tv deki magazin maymunlarına kadar. Adamın giydiklerinden, yürüyüşüne kadar edilmedik küfür ve hakaret kalmadı. Gün 1 den itibaren bunlar. Daha adam sahaya çıkmadan başladı. Neyi hatalı? Galatasaray gibi bir kulüp gel dedi diye hayır mı diyecekti?

Naptı lan adam?
Geldiği günden beri küfürler, hakaretler; taraftarından tv deki magazin maymunlarına kadar. Adamın giydiklerinden, yürüyüşüne kadar edilmedik küfür ve hakaret kalmadı. Gün 1 den itibaren bunlar. Daha adam sahaya çıkmadan başladı. Neyi hatalı? Galatasaray gibi bir kulüp gel dedi diye hayır mı diyecekti?

Bozuk saat gibisin

Beyler 2dir konularda emiş vurus muhabbeti dönüyor. Yapmayın konuyla alakalı yorum okuyamıyoruz

İnsanların isimleriyle alay etmeyelim.

Oral, cinsellik barındırmayan bir ifade zaten.

Ben 8. sınıfta beden dersinde arkadaşla oral-anal muhabbeti yaptığımda hocanın muhabbeti duyması üzerine neden disipline gittim peki?

Okula avukat bile götürmüştük atacaklardı beni. Avukat gitti konuştu disiplin toplantısındaki hocalarla sonra bana gir içeri ağla dedi. Timsah gözyaşlarıyla çözmüştük

Başarısız olan herkes poposuna tekmeyi yer. Mühim olan kulüptür, kişilere tapınmayı bırakınız.

Iki hoca yedi bu takım. Umarım kel nokta transferler ve dogru hoca tercih eder. Yaz dönemi bayağı hareketli geçecek

Geri
Üst Alt