- 18 Temmuz 2009
- 80.676
- 225.138
- 5.093
Adam aldığı takımı daha da leş hale getirerek ayrılıyor.
Olan kulübün 4 ayına ve Avrupa vizesine oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu hakkında fikirlerin @Serkan ŞafakSen niye terso yaptın ki şimdi bana. Sabah bi uyandım G. Veren olmuşum. Adımdan dolayı sohbet edemeyecek miyim kimseyle ben. Kim olduğunu tahmin ediyorum da yazsam buraya diktatör gibi 3 ay mıhlar
Bizde oyuncusunu hazırlatacak avrupalı kulüpler için de kötü 1 gelişme olduAdam aldığı takımı daha da leş hale getirerek ayrılıyor.
O g.te vuruş kaç kuruş knkSen niye terso yaptın ki şimdi bana. Sabah bi uyandım G. Veren olmuşum. Adımdan dolayı sohbet edemeyecek miyim kimseyle ben. Kim olduğunu tahmin ediyorum da yazsam buraya diktatör gibi 3 ay mıhlar
Tam bir felaket tellalı bu gevşekGüzel anılar bırakmamış. Hocasi kovulunca acisi gecmemiş
Naptı lan adam?Oh be! Başarısız Fatih Terim döneminden sonra gelmesi tam bir denize düşüp yılana sarılma durumuydu. İyi niyetli ve karakterli bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Arkasından teşekkür edilmeyi, iyi uğurlanmayı da hak etmiyor. Kariyeri bir daha yükselemez umarım.
O g.te vuruş kaç kuruş knk
G.Veren onemli uyelerimizi onore etmek icin tesis edilen 1 mahlastir .konu hakkında fikirlerin @Serkan Şafak
Sen önemsiz misin artık rengo?G.Veren onemli uyelerimizi onore etmek icin tesis edilen 1 mahlastir .
Biz yaslandik artik veliahtim Badir Bari dirSen önemsiz misin artık rengo?
Elini öptü mü senden kavuğu devralırken?Biz yaslandik artik veliahtim Badir Bari dir
Naptı lan adam?
Geldiği günden beri küfürler, hakaretler; taraftarından tv deki magazin maymunlarına kadar. Adamın giydiklerinden, yürüyüşüne kadar edilmedik küfür ve hakaret kalmadı. Gün 1 den itibaren bunlar. Daha adam sahaya çıkmadan başladı. Neyi hatalı? Galatasaray gibi bir kulüp gel dedi diye hayır mı diyecekti?
Döverim seniBozuk saat gibisin
Dedi ismi Oral olan arkadaş!Beyler 2dir konularda emiş vurus muhabbeti dönüyor. Yapmayın konuyla alakalı yorum okuyamıyoruz
İnsanların isimleriyle alay etmeyelim.Dedi ismi Oral olan arkadaş!
İnsanların isimleriyle alay etmeyelim.
Oral, cinsellik barındırmayan bir ifade zaten.