Burak Elmas, Domènec Torrent'in Sözleşmesini Feshedecek İddiası

Ya bu zamanında Serkan G. Veren vardı. Ona af çıkınca özlem duyan bir admin boşluğu benimle doldurdu. Ama geçelim bunları diyorum ki, dünyada ne karılar var profil fotoğrafına sığmaz sen niye o çirkini seçtin merak ettim?

benim için bundan sonra ılık nacisin
çirkinlerden hoşlanıyorum.

Keramettinin son eseri sensin demek ha.

Ilık Naci kim peki o da mı adminin eseri

çirkinlerden hoşlanıyorum.

Keramettinin son eseri sensin demek ha.

Ilık Naci kim peki o da mı adminin eseri
Yok Keramettin admin yapmadı eminim.

“Ilık Naci” Nacinin karakteri. Bu gün muhabbet döndü bu ılık naci bana çok gülünce Emrah admin seni de g. veren yapalım dedi, Nacinin nasıl hoşuna gitti nasıl hoşuna gitti istersen atıyım konuyu oku anlarsın neden Ilık

Burak aday olacagi icin böyle bir hamle yapti. Bakalim yerine gercekten son maclar bitene dek hakan balta mi cikacak takimin basinda yoksa süpriz bir hoca mi getirecek. Yola ciktigi td kovdu onun yerine getirdigi adami da tutmadi. Felaket bir sezonun özeti. Burak asla baskan olarak devam etmemeli.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pardon da... ha gitti ha gidiyor ha gidecek denen "lame duck" bir baskan nasil olur da hoca kovar!!

Kesin tweet de atmistir gecen sene M.Cengiz sakin F.Terim'i yollama haaa diye... Arsizliga mi vuruyor nedir.

Gidişi olsun dönüşü olmasın. Mümkünse 2. adam olarak kalsın. Halı sahada olsa takım yönetmesin.

Bir an önce tazminatını almak için koca takımı ve yılların kaptanını itin şeyine sokan süper hocanız.

torrent hocam, burak baskana birakta sezonu bitireyim tazminat falanda istemem demis

Bugün bu iş çözülsün de rahatlayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Domenec Torrent’in menajeri Josep Maria Orobitg, yönetimle fesih görüşmesi yapmak için İstanbul’a geldi. Burak Elmas 48 saat içinde en düşük tazminat bedeliyle İspanyol teknik adamla yolları ayırmak istiyor. [Hürriyet]

Td becerisi nedeni ile göndermeye saygı duyarım son dedikleri için göndermek ise bence saçma kaos vardı dedi belirsizdi vb dedi kendi görüşüdür .

Kangren kolu kesip atmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oh be! Başarısız Fatih Terim döneminden sonra gelmesi tam bir denize düşüp yılana sarılma durumuydu. İyi niyetli ve karakterli bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Arkasından teşekkür edilmeyi, iyi uğurlanmayı da hak etmiyor. Kariyeri bir daha yükselemez umarım.

Geri
Üst Alt