Burak Elmas, Domènec Torrent'in Sözleşmesini Feshedecek İddiası

mancini duruşu diye bişey yok premier ligi kazanmış herif rahatlıkla büyük bi klüpten teklif alacağını bilerekten tüymüştü bu herif ise flamingo ve new york taraftarlarını delirtmiş tuhaf biri ve tazminatının 1 eurosunu bile bırakırsa helal olsun naralarıyla havaalanına kadar eşlik edilmesi gereken biri.

Terim e güvenerek büyük hata yaptı. İkinci büyük hatası, şampiyonluk kaçana kadar beklemesi. 3.ise Torrent i bulup getirmesi.....

Aralık ayında Okan ı getirse Ocak transferleriyle , şu an potada olurduk.

Sen salak salak para dağıt sonra heriflerden duruş bekle. Bu kafayı anlamıyorum.

Yönetim cebinden öder umarım bu çapsız amatörde bile takım yönetemeyecek herifi getiren burak elmas çapsızı çünkü

duran top hocası fena değil gibiydi kalsa mı o acaba

Yani Torrent in Galatasaray ile devam etmesi çok zor, bugün seçim tamamen iptal olsa bile Burak Elmas yine Torrent ile devam etmez

Herifin tazminatı da gelen yönetime yıkacak ne güzel!!

Yaptığı açıklamadan sonra futbol şubemizin başıboş olduğu resmileşti. Yerine kurumsal bir yapıda çalışmamış birini getirdiğimizde yine aynı başıboş düzen devam edecektir. Keşke şu adamın bu konudaki bilgilerinden yararlanılsa diye düşünüyorum. Futbol şubesine çağdaş bir analiz sistemi kurulmazsa yine yerli teknik direktöre ve futboldan anlamayan yöneticilere dayalı el yordamı düzensizlik devam edecektir. Torrent ya da onun gibi futbolun kurumsal olduğu kulüplerde çalışmış bir teknik adama sırf bu yüzden ihtiyacımız var.

Adam kendine bir tane para sayma makinası sipariş vermiş!

Elmas kendi cebinden versin tazminatını. Bu kadar iş bilmezlik, beceriksizilik gösterip ceketini alıp gitmesin, üzerine düşenin en azından bu kadarını yapsın.

Neden sen kovdun şimdi bu adamı ? Kesin sözleşmede bir pislik var anlaşılmaması için birşeyler dönüyor.

Geri
Üst Alt