- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sıradaki kurban gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynisini bende dusunuyorum , oteki taraftardan diyorum acaba puan ortalamasini yukseltmek icin mi yapiyor sezon sonuna kadar dusunuyorum sonrada Arda Turani kadroyu alip bununla mi puan ortalamiyi mi yukseltecek diye dusunuyorum. Hadi babel mabel neyse de Arda Turani alip Morutani Barisi almamak akil tutulmasidir.Ne yalan söyleyeyim ben bu adama bazı yönlerden hiçbir suç bulamıyorum
Kadroyu o kurmadı mesela
Ama şu yönden suç buluyorum. Niye Morutan'a, Muhammed'e, Barış'a fazla şans vermedi
Pulgar'ı o kadar zaman oynatmadı ?
Barcelona maçlarında beklemediğim bir performans sergiletmiştir takımımıza
Yolu açık olsun diyelim. İnşallah tazminatta sorun yaratmaz
Ama daha önce dediğim gibi adamın üstüne o kadar çok gidildi ki son kuruşuna kadar alsa haklıdır
Ali naci terimin kalemşörümüydü rtsGüzel anılar bırakmamış. Hocasi kovulunca acisi gecmemiş
Sorma. Tiksinç kindar herifin teki.Güzel anılar bırakmamış. Hocasi kovulunca acisi gecmemiş
Rtaş yenge profil fotoğrafı yapmak için çirkin değil mi?Ali naci terimin kalemşörümüydü rts
Sen kimsin olm. Kim sizin isimlerinizi degisiyo surekli lanRtaş yenge profil fotoğrafı yapmak için çirkin değil mi?
Sen niye terso yaptın ki şimdi bana. Sabah bi uyandım G. Veren olmuşum. Adımdan dolayı sohbet edemeyecek miyim kimseyle ben. Kim olduğunu tahmin ediyorum da yazsam buraya diktatör gibi 3 ay mıhlarSen kimsin olm. Kim sizin isimlerinizi degisiyo surekli lan
Naci benle çok t geçiyosun. Bir gün uyanınca kendini Ilık G. Naci olarak göreceksinÜzgün Sönmüş Kıvılcım
Sen niye terso yaptın ki şimdi bana. Sabah bi uyandım G. Veren olmuşum. Adımdan dolayı sohbet edemeyecek miyim kimseyle ben. Kim olduğunu tahmin ediyorum da yazsam buraya diktatör gibi 3 ay mıhlar
Tagini kopyalayıp yapıştırdım durumu yansıtıyordu t değil renktaş.Naci benle çok t geçiyosun. Bir gün uyanınca kendini Ilık G. Naci olarak göreceksin