- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence tam tersi burak yaptıklarını temizleyip o şekilde devretmesi lazım takımı, adaylar zaten torrent ile devam etmeyeceğini beyan etti. son 3 hafta altyapı hocalarından biri idareten bakarEğer yollar ayrılacaksa yeni yönetim yapmalı bunu kesinlikle.
200k Euro tazminat işi umarım doğrudur.
Fesih sürecinde harcanan paraların hesabını kim verecek peki? Örneğin ben gidici yönetimin Torrent'e kağıt üstünde 1m tazminat verip masa altından 500k almayacağını nereden bileyim?bence tam tersi burak yaptıklarını temizleyip o şekilde devretmesi lazım takımı, adaylar zaten torrent ile devam etmeyeceğini beyan etti. son 3 hafta altyapı hocalarından biri idareten bakar
gider ayak para yemelerini bırak tam tersi yaptıkları pisliği kendi ceplerinden tazminatı karşılayarak temizlemeleri gerektiğini düşünüyorum. bu torrent saçmalığını kulübe ve yeni yönetime yük yapmasınlar bi zahmetFesih sürecinde harcanan paraların hesabını kim verecek peki? Örneğin ben gidici yönetimin Torrent'e kağıt üstünde 1m tazminat verip masa altından 500k almayacağını nereden bileyim?
Gideceği kesinleşmiş güç erkleri bu tip para meselelerinden uzak durmalı. Geçen sene Cengiz yönetimin yangından mal kaçırır gibi yaptığı sözleşmeler benim nezdimde şaibelidir. Birileri zengin olmuştur o süreçte.
E bunu yaptıklarını nasıl teyit edeceğiz işte? Ben de onu diyorum.gider ayak para yemelerini bırak tam tersi yaptıkları pisliği kendi ceplerinden tazminatı karşılayarak temizlemeleri gerektiğini düşünüyorum. bu torrent saçmalığını kulübe ve yeni yönetime yük yapmasınlar bi zahmet
bu kulübün denetleme mekanizmaları da çalışmıyorsa yapacak bişey yok zaten. benim meselem yeni gelecek yönetimin zaten tonla sorunu varken bi de kucağına torrent ve tazminatı sorununu bırakmamaları gerektiği. kendi getirdiği hocayla pazarlık masasına oturup bi şekilde mümkün olan en az parayla göndersin. elmas yönetimi veya yeni gelecek yönetim para çalıyor mu çalmıyor mu onu ben bilemem, ortadaki sorunu sorunu çıkaran kişinin çözmesi gerekir diyorum sadece.E bunu yaptıklarını nasıl teyit edeceğiz işte? Ben de onu diyorum.
Hoca kovmak bir günlük iş. Tazminat da cepten değil kulübün kasasından çıkar.bu kulübün denetleme mekanizmaları da çalışmıyorsa yapacak bişey yok zaten. benim meselem yeni gelecek yönetimin zaten tonla sorunu varken bi de kucağına torrent ve tazminatı sorununu bırakmamaları gerektiği. kendi getirdiği hocayla pazarlık masasına oturup bi şekilde mümkün olan en az parayla göndersin. elmas yönetimi veya yeni gelecek yönetim para çalıyor mu çalmıyor mu onu ben bilemem, ortadaki sorunu sorunu çıkaran kişinin çözmesi gerekir diyorum sadece.
üstad google translate mi kullanıyosunSırf gs de güzel parasını almak için hocasını yiyen takımın formasının hakkını vermeyen her koşulda maça gelmek içinçoluk çocuğunun rızklarını gs için akıtanı sömüren oyncu nammussuzdur namussuzunda önde gidenidir.benim işte üzüldüğüm ve forumda hoca üzerinde başarısızlık görüşüne sahip değerli renktaşlarımla zıtlaştığım konu bu.bizim bu hocayı değil bu oyuncuları kazığa oturmuş ve istanbulda bile yaşamalarına izin vermememiz gerekirken biz hep yanlış kişiye idam sehpası kuruyoruz.ben düzen bozuk diyorum bu düzen başarılı olacak adamı yiyor diyorum değerli renktaşlarım yok bu çaycı diyor.hadi diyorum torent yetersiz diyorsunuz ,mancini gibi yeterlisi yenmedi mi?demek ki yeterli yetersizi yok meselenin aslında,adam faciiaa bi ortamda hocalığa gelmiş vallahide billahide normalde şuan torent başarısızlıkla zerre itham edilmemeliydi.çünkü olay hocalık olayı değil ve heleki daha 3 aydır gelen bi adam için hiç ama hiç değil.
Çok büyük haksızlık yapıldı torente emin olun hemde çok.zaman gene bunu gösterecektir kısmetse.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadir Çetinçalı: Torrent ile görüşmeler başladı ancak Torrent; kendisinin zor koşullara karşın başarılı olduğunu düşündüğünü, seneye devam etmek istediğini söyledi. Eğer kovulması durumunda tazminatının tamamını peşin istediğini iletti.
gattuso zu galatasaray
gattuso zu galatasaray