Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

Onur tamam ama neye göre saçma diyoruz mesela ? İnsanları dün dinlediysen çoğu pişman olmuş ve ben çoğu üyeyi dinledim motivasyonları farklı farklı ve büyük kısmı da haklıydı. Saçmalık sınırı ya da ayrımı öznel bir durum evet ama ortada bir değer ve ona ait prensipler var (boş verelim 15.liği falan) zayıf bırakılmış sesi çıkmayan verilen sözlerin tutulmadığı, yöneticilerin istifa ettiği ve yarı yolda bırakılmış, sev/sevme, değerler çiğnendi genel olarak. Güven kaybı dedi üyeler. Bugüne kadar yaptıkların bundan sonra yapacaklarının garantisi anlamında yani. Başarı değil ilk kıstasları o bir sonuç dedi insanlar. Güven, geleceğe bakınca ne ve ne kadar verebileceği belli olan bir yönetimi ibra etmediler. Bazen 6 ay yeterli olabiliyor. Balık baştan kokabiliyor. Ve hatta bir üye söyledi bunu Enes idi adı sanırım, çiçek solduktan sonra yağmurun bir anlamı kalmıyor.
Hayal kırıklığı olan bütün hususlara katılıyorum. Fakat ibra etmeme olayı Cengiz yönetiminden beri basit geliyor bana.

Neyse güven oylaması diyelim yolumuza bakalım.

Hayirli olsun

Dogrusu buydu tartismaya gerek yok basaramadi basarisiz oldu takimin durumu ortada

bu klubu bu yuzden seviyorum basarili olan kalir verdigi sozu tutan kalir burayi babasinin ciftligi sananlar iste boyle anca giderler Helal size genel kurul

Kendisi etti kendisi buldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Secimin tuzuk geregi 30 gun icinde olmasi gerekiyormus

O seçimde kim gelirse gelsin , 1 sene sonunda tekrar oylama yapması gerekir.

Yani 30 günde kurulacak ekip(ler) ne kadar sağlıklı olur ? 1 yıllık kadro ve o yılın sonunda kadrosunu güçlendirme için planlama yapabilirler.

Adaylar ortaya çıkana kadar bir şey demek zor.

Erman Toroğlu: “Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı arasındaki fark işte bu. Galatasaray taraftarı getirdiği gibi de en ufak yanlışta geri gönderir. Fenerbahçe taraftarında ise bu güç yok.”

O üç sorunun cevabından ötesi işte mesele Keramettin. Sende biliyorsun zaten.

Güven. Zedeledi adam. Eminim senin içinde böyledir. Oy hakkın olsa ibra etmezdin ki bende etmezdim. Neyi doğru yaptı diye düşünüyorsak sorunlar orda başlıyor zira.

Özbek konusunda yine biraz deyindim. Liseli evet bir artıdır bu ve yadsınamaz gerçeğimiz. Bu bazı eşikleri atlamada önemli olabilir sevmesekte. Ama o ibra edildiği kuruları izlemedim. Ve ne şekilde ibra edildiğini bilmiyorum (kişisel sebeplerden ötürü takip edemedim) illa ki sorgulanmıştır veya sonra seçimi kaybetmesine sebep olmuştur diyorum. Belki söz verdi üyelere seçime gitti bilmiyorum. Ancak lise dışından gelen üyelerin güven vermedikleri de bir gerçek o da sanki kontrol edilebilirlik noktasında Özbek gibilerine artı bir güç sağlıyor. Şimdi bakıyorum siyasi desteği olan Lise dışı isim Albayrak. İşte böyle adamların önünde engel oluşu bile değerli benim için.
Burak Elmas'ı ben ilk günden beri onaylamadım. Çandaş Tolga Işıkla yaşadıkları MC dönemindeki değişken tavrından dolayı en başta ama ekibi sağlamdı benim gözümde. Tek eksik ağır top birisi olmamasıydı zaten bunu hem yönetimde hem sahada yaşadık. Tabii erkenden dağılmaya başladı ama bence seçimdeki en iyi kadro ondaydı.

Sanırım Aralık ayının sonlarına doğru da seçim kararı alması gerektiğini yazmıştım ama ibrasızlıkla olmamalıydı bu. Maaşları düşürmesi, Campos hamlesi ise oldukça olumluydu benim gözümde ki hala iddia ediyorum biz 15. olacak takım değildik bu sene, gol atamamak çok ağır patladı.

Bunları ayrı tutarsak Dursun Özbek döneminde ki ilk 2 senesini ben de takip etmedim ama sonrasında forumda deklarasyon yazılacaktı tek tek araştırdım yapılanları, tarihte görmediğim işler yapmıştı adam. Sonrasında Cengiz yönetimi bunları su yüzüne çıkarmaya başladı ama pek ikna edemedi kongreyi. Faturaları falan basına servis ettiler. Hem sahada hem de masada kaybettiğimiz bir dönemdi o yüzden o ibra edildiyse artık herkes ibra edilir noktasına gelmişti iş ama liseli olmak bence bunda önemli bir etken zira Cengiz forvet alamadı ve köfteler dedi diye şak hemen gördü ibra sopasını.

Ben bu şartlarda durumun düzelebileceğini de pek düşünmüyorum bu arada. BB önemli bir kısıtlama, kur malum. Hata lüksü olmayan birisi başkan olacak ve Mart 2023te yine benzer şeyleri yaşayacağız muhtemelen.

O seçimde kim gelirse gelsin , 1 sene sonunda tekrar oylama yapması gerekir.

Yani 30 günde kurulacak ekip(ler) ne kadar sağlıklı olur ? 1 yıllık kadro ve o yılın sonunda kadrosunu güçlendirme için planlama yapabilirler.

Adaylar ortaya çıkana kadar bir şey demek zor.
Baskın seçim iyidir
Rahmetli başkan Cengiz 1 ayda kurdu ekibini çok da iyi bir kabineydi
Sonraki seçimde süresi çoktu ama yönetimi daha kötüydü
Şimdiki başkan Elmas güya 1.5 yıldır ekibini kurup hazırlandı seçime de ne oldu şimdi o ekip teker teker dağıldı gitti
İşin sırrı sürede değil ağırlığı olan bir başkan seçmek ve o başkanın listesinde futboldan anlayan 2 yönetici olması

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt