Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Kıyaslıyorsak Dursun hepsinden kötü açık ara. 3 senede 150 m euro net zarar, sıfır başarı, kur 3-4 iken.
Kıyaslamıyorsak Aysal bol keseden para harcayıp hiç bir kalıcı gelir üretmeyerek devasa yükümlülükle bırakmıştır kulübü.
Hiç biri ibra edilmemeliydi Duygun Yarsuvat dışında eğer böyle bakıyorsak.
Ben hiçbirini savunmuyorum. Şunu anlamak lazım bu isimler birşeyler verebildiler diyorum. Ayrıca, yönetim olayı siyaset yapabilme sanatı yani işin lobisi, argüman üretebilme, kendini ifade edebilme ve tutarlılık. Tutarlılık kısmı bu yönetim için büyük fiyasko. Liseli/lise dışı argümanı bence bu noktada ibra ile doğru orantılı değil. Demek ki çok büyük güvenoyu ile seçilmemiş bir Başkan’ın çok daha başarılı olması bekleniyor olabilir. Barselona’daki katalan kültürü gibi (tamam o etnik/sosyal diyelim ama bir kültür durumu mevcut) bizde de lise kültürü var. Oradan gelenler ibra ediliyor diyorsak neden edildiğini anlamak lazım diyorum bende. Sorum şu, Elmas ve Polat’ı ibra eder miydin eğer üye olmuş olsaydın ? Boş verelim liseyi, yapar mıydın ? Bu arada Özbek seçim dönemini pek hatırlamıyorum. Yakın dönem olmuş olsada kişisel sebeplerden ötürü. ancak liseli oluşu avantajına olabilir çünkü o da bu kültürün içinden geliyor. Bu, kendisinin başarılı olduğunu düşündüğüm manasına gelmiyor. Hatta rezillikleri de olmadı değil. Her yönetim borç taktı bu arada çok azdır “+” da bırakan olmayadabilir hatta. Şundan ötürü yazdık bunu da mali ve idari ibranın ayrı ayrı oylanması durumu söz konusu. Bunu bilerek ona göre aday çıkarmamız lazım. Lise / lise dışından öte. Bizi hem mali hem de idari açıdan temsil edecek. Bu yüzden bu kurul değerli diyorum.