Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

Kıyaslıyorsak Dursun hepsinden kötü açık ara. 3 senede 150 m euro net zarar, sıfır başarı, kur 3-4 iken.

Kıyaslamıyorsak Aysal bol keseden para harcayıp hiç bir kalıcı gelir üretmeyerek devasa yükümlülükle bırakmıştır kulübü.

Hiç biri ibra edilmemeliydi Duygun Yarsuvat dışında eğer böyle bakıyorsak.

Ben hiçbirini savunmuyorum. Şunu anlamak lazım bu isimler birşeyler verebildiler diyorum. Ayrıca, yönetim olayı siyaset yapabilme sanatı yani işin lobisi, argüman üretebilme, kendini ifade edebilme ve tutarlılık. Tutarlılık kısmı bu yönetim için büyük fiyasko. Liseli/lise dışı argümanı bence bu noktada ibra ile doğru orantılı değil. Demek ki çok büyük güvenoyu ile seçilmemiş bir Başkan’ın çok daha başarılı olması bekleniyor olabilir. Barselona’daki katalan kültürü gibi (tamam o etnik/sosyal diyelim ama bir kültür durumu mevcut) bizde de lise kültürü var. Oradan gelenler ibra ediliyor diyorsak neden edildiğini anlamak lazım diyorum bende. Sorum şu, Elmas ve Polat’ı ibra eder miydin eğer üye olmuş olsaydın ? Boş verelim liseyi, yapar mıydın ? Bu arada Özbek seçim dönemini pek hatırlamıyorum. Yakın dönem olmuş olsada kişisel sebeplerden ötürü. ancak liseli oluşu avantajına olabilir çünkü o da bu kültürün içinden geliyor. Bu, kendisinin başarılı olduğunu düşündüğüm manasına gelmiyor. Hatta rezillikleri de olmadı değil. Her yönetim borç taktı bu arada çok azdır “+” da bırakan olmayadabilir hatta. Şundan ötürü yazdık bunu da mali ve idari ibranın ayrı ayrı oylanması durumu söz konusu. Bunu bilerek ona göre aday çıkarmamız lazım. Lise / lise dışından öte. Bizi hem mali hem de idari açıdan temsil edecek. Bu yüzden bu kurul değerli diyorum.

Kulübün hakem ve federasyon tarafından alenen hakkının yenmesine müsaade edilmesi veya buna engel olunamamasıve bunun sonucu takımın psikolojik olarak çökmesi ve Avrupa’da bu kadar başarılıyken ligde düşme hattına kadar gelmesi nedeniyle alınmış bir karardır.
Federasyona karşı hiç bir başkan duramaz . Orada suçlamıyorum

Potansiyel 3 Yüksek bedelli satış herkesin ağzını sulandırıyor olmalı. Bu komisyondan nemalanma işi gerçek heralde

İlla ibra edilmemeyi bekledin dimi? Adam gibi seçim kararı alsaydın bunlar olmayacaktı.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karar sonrası açıklamasının videolu yayını var mı?

Bence Dursun dönemini bayağı yanlış hatırlıyorsun ya da hatırlamıyorsun.

O dönemde de ciddi sayıda yönetci ayrılmıştı hatta yönetim düşme noktasına gelmişti. Ona rağmen 2016 Mart ve 2017 Martta ibra edildi.

Benim söylemek istediğim şey belli, adaletin herkese tecelli etmediği ortamda demokrasi falan yoktur.

Ben hala anlayamıyorum mesela Mehmet Özbek adamın otelinde kaldı ve o faturayı kulübe kestiler, bu bile tek başına bir ibrasızlık sebebidir.

Hatırlamadığım(net olarak) doğrudur. Önceki yazımda yazdım eğer silmediysen (birkaç düzeltme yaptım çıkarmış olabilirim) kişisel sebeplerden yakın zamanda olmuş olsada çok detaylıca bilmiyorum dürüst olmak gerekirse. Ancak ben Başkan özelinde bakmıyorum bu olaya. Sebep-sonuç ve genel hikayeye bakarak yorumladım. İstisnalar olabilir ve bu durumda detaylar devreye girebilir. İkili İlişkiler de pek tabii. Güven verme vs.. günün sonunda o da koltuğunu kaybettiyse, baskın seçim ya ds ibrasızlık, benim adıma kritik bir durum söz konusu değil ve birşeyler bir şekilde işliyor demek istedim.

Son düzenleme:
Ben hiçbirini savunmuyorum. Şunu anlamak lazım bu isimler birşeyler verebildiler diyorum. Ayrıca, yönetim olayı siyaset yapabilme sanatı yani işin lobisi, argüman üretebilme, kendini ifade edebilme ve tutarlılık. Tutarlılık kısmı bu yönetim için büyük fiyasko. Liseli/lise dışı argümanı bence bu noktada ibra ile doğru orantılı değil. Demek ki çok büyük güvenoyu ile seçilmemiş bir Başkan’ın çok daha başarılı olması bekleniyor olabilir. Barselona’daki katalan kültürü gibi (tamam o etnik/sosyal diyelim ama bir kültür durumu mevcut) bizde de lise kültürü var. Oradan gelenler ibra ediliyor diyorsak neden edildiğini anlamak lazım diyorum bende. Sorum şu, Elmas ve Polat’ı ibra eder miydin eğer üye olmuş olsaydın ? Boş verelim liseyi, yapar mıydın ? Bu arada Özbek seçim dönemini pek hatırlamıyorum. Yakın dönem olmuş olsada kişisel sebeplerden ötürü. ancak liseli oluşu avantajına olabilir çünkü o da bu kültürün içinden geliyor. Bu, kendisinin başarılı olduğunu düşündüğüm manasına gelmiyor. Hatta rezillikleri de olmadı değil. Her yönetim borç taktı bu arada çok azdır “+” da bırakan olmayadabilir hatta. Şundan ötürü yazdık bunu da mali ve idari ibranın ayrı ayrı oylanması durumu söz konusu.

Adnan Polat'ı ibra etmezdim ama oradaki sebep o günkü gibi stat mevzusunda olanlar olurdu. Bence o mevzu olmasa Polat ibra edilecekti.

Burak Elmas için de dün çıkar kürsüde 3 tane soru sorardım :

1. Sponsorluk için seçim öncesi anlaştığınızı iddia ettiğiniz firma kimdi, neden olmadı?
2. Nihat Özdemir'in yanında el pençe divan durma sebebiniz neydi, BB anlaşmasından ya da hükümetten mi korktuğunuz için konuşmuyorsunuz?
3. Pulgar yerine Gedson'u almama iradesinin tek sebebi para mıydı?

Tatmin edici cevaplar gelmezse etmezdim ama buradaki mevzu bu değil.

Dursun Özbek neler neler yaptı ve 3 koca senesi 3 ayrı oylamada ibra edildi. Hem takım başarısızdı 3 sene boyunca hem de mali olarak 150 m euro gibi devasa zarar ettik.

Genel Kurulun ahbap çavuş ilişkilerine dayandığı, demokrasiyle alakası olmadığı bence çok açık.

vay be - epeycene farkla ibra olmamış. saat 8e kadar duramadım valla uyumusum.

hafif üzüldüm , beklentimin çok çok altında kaldı performansı Burak Elmas'ın . ismen çok destekliyordum halbuki.

Hayırlı uğurlu olsun. Bari artık çatır patır olmayan bir gündem - biraz sakinlik olsun herkes işine baksın.

Dip not: Işıtan efendi hadi yürü git hollandaya mı nereye hangi delikte takılacaksan.

Hiç bir şey değiştiremedi. Gereksiz çıkışlar, etkisizlik, Gedson mevzuu en önemlilerden konular arasında. başkanlık oy ile kazanılır kendini kabul ettirmek ile devam eder. ikincisi olmadı olmayacaktı da.

bu tüzüğün değiştirilmesi lazım

bu kişiler meselesi değil

koskocaman galatasaray böyle ilkokul seviyesinde tüzükle yönetilemez

Burak Elmas gitti ama yerine gelecek başkan Ünal Aysal olmadıkça üzüleceğim. İbrasızlık olayı çok saçma geliyor bana. Bu kadar basit olmamalı.

Dursun filan gelirse benden de pas

Onur tamam ama neye göre saçma diyoruz mesela ? İnsanları dün dinlediysen çoğu pişman olmuş ve ben çoğu üyeyi dinledim motivasyonları farklı farklı ve büyük kısmı da haklıydı. Saçmalık sınırı ya da ayrımı öznel bir durum evet ama ortada bir değer ve ona ait prensipler var (boş verelim 15.liği falan) zayıf bırakılmış sesi çıkmayan verilen sözlerin tutulmadığı, yöneticilerin istifa ettiği ve yarı yolda bırakılmış, sev/sevme, değerler çiğnendi genel olarak. Güven kaybı dedi üyeler. Bugüne kadar yaptıkların bundan sonra yapacaklarının garantisi anlamında yani. Başarı değil ilk kıstasları o bir sonuç dedi insanlar. Güven, geleceğe bakınca ne ve ne kadar verebileceği belli olan bir yönetimi ibra etmediler. Bazen 6 ay yeterli olabiliyor. Balık baştan kokabiliyor. Ve hatta bir üye söyledi bunu Enes idi adı sanırım, çiçek solduktan sonra yağmurun bir anlamı kalmıyor.

Adnan Polat'ı ibra etmezdim ama oradaki sebep o günkü gibi stat mevzusunda olanlar olurdu. Bence o mevzu olmasa Polat ibra edilecekti.

1. Sponsorluk için seçim öncesi anlaştığınızı iddia ettiğiniz firma kimdi, neden olmadı?
2. Nihat Özdemir'in yanında el pençe divan durma sebebiniz neydi, BB anlaşmasından ya da hükümetten mi korktuğunuz için konuşmuyorsunuz?

Dursun Özbek neler neler yaptı ve 3 koca senesi 3 ayrı oylamada ibra edildi. Hem takım başarısızdı 3 sene boyunca hem de mali olarak 150 m euro gibi devasa zarar ettik.

Genel Kurulun ahbap çavuş ilişkilerine dayandığı, demokrasiyle alakası olmadığı bence çok açık.
Hocam bütün dediklerine yüzde yüz katiliyorum, dursun özbek gibi rantci biri ibra edildiyse burak elmasda edilmeliydi mantiken, kendisini hic sevmiyorum ama sunumunu ve argumanlarini iyi yapsaydi dün ibra edilmeliydi, dedigin gibi hep ahbap cavus iliskileriyle dönüyor bu isler

Hayırlı uğurlu olsun
Böyle bir tarihin en başarısız dönemi için başkan mutlaka değişmeliydi
Zaten çoğunluğun aksine zamanında seçilmesine de şiddetle karşı çıkmıştım, zaman yine haklı çıkardı
Sadece bu ibra olayının yanlış olduğunu düşünüyorum, şekli yanlış oldu

Şimdi umarım paralı ve ağırlığı olan bir başkan gelir
Açıkçası Torrent’e de 1 sene şans verilmesi taraftarıyım ama yeni başkana kalmış tabi artık bu

100 vaat verdi birini bile yerine getirmedi. Üstüne bütün branşlarda dibe vurdurdu. Yetmedi yönetim kurulunda bir ton rezillik yaşandı. O da yetmedi bizi ali koçun piyonu yaptı. Ve butun bunlari 6 ayda basardi. Yaw birakin da su adami da ibra etmesinler arkadaş.

O üç sorunun cevabından ötesi işte mesele Keramettin. Sende biliyorsun zaten.

Güven. Zedeledi adam. Eminim senin içinde böyledir. Oy hakkın olsa ibra etmezdin ki bende etmezdim. Neyi doğru yaptı diye düşünüyorsak sorunlar orda başlıyor zira.

Özbek konusunda yine biraz deyindim. Liseli evet bir artıdır bu ve yadsınamaz gerçeğimiz. Bu bazı eşikleri atlamada önemli olabilir sevmesekte. Ama o ibra edildiği kuruları izlemedim. Ve ne şekilde ibra edildiğini bilmiyorum (kişisel sebeplerden ötürü takip edemedim) illa ki sorgulanmıştır veya sonra seçimi kaybetmesine sebep olmuştur diyorum. Belki söz verdi üyelere seçime gitti bilmiyorum. Ancak lise dışından gelen üyelerin güven vermedikleri de bir gerçek o da sanki kontrol edilebilirlik noktasında Özbek gibilerine artı bir güç sağlıyor. Şimdi bakıyorum siyasi desteği olan Lise dışı isim Albayrak. İşte böyle adamların önünde engel oluşu bile değerli benim için.

Geri
Üst Alt