Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

Konya ve Antepi yensek belki edilirdi. Takim o zaman lig'de 5 da 5 yapmis olurdu ve Adanaya fark tek 4 puan olurdu. Belki takim seri yapmis, bunu kaos ile bozmayalim ve gelecek sezonu bekleyelim diye düsünenler olabilirdi.

Reaktiv camia oldugumuzu bir kere daha kanitladik. Helal ;-)

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

başarılı olmasını çok istemiştim, kendisi de istemiştir elbet çünkü o da bir taraftar ancak bazı konuları ne yaparsak yapalım aşamayız bu ülkede.
Bunlardan ilki rakip takım baskanı ile olan durum. Benim için arkadaşlık veya ortak hareket etmeler hatta anlaşmalar bile olumsuz değil ancak bu ileti seviye kulüp arkadaşlığında Galatasaray zarar gördüğünde birşey olmamış gibi davranılıyorsa
örn: kadın futbol olan rezillikler silsilesi, ne olursa olsun hazırlık maçında kadınlar ön plana çıksın diye yapılan bir olayda hırsıyla maçı planlı programlı 7 aralik ehehe diye bir noktaya getirip bırakılan ortamda ardındsn gelen cincon küstahlığına bir özür bile diletemedikten sonra her fotografta götünün yanında ali koç varsa sadece bu konuda bile ibra etmeme hakkım olsa kullanırdım ki kullanan da vardır.
Bu sadece bir örnek.
Bunun tff ayağı ayrı, transfer ayağı ayrı, sponsorluklar ayrı, hoca ve ekibini gönderirken o gece taraftarın ikiye bölünme ayağı ayrı.
Hatalı hareket bir değil ki.
İnsanlar niye ibra etmedi demek bu konuda biraz ne oldu ki moodunu yaşamak gibi.
Herkesin ayrı nedeni var. Bunlar minimum tutulup 1-2 tane olsa bir yerde sineye çekilebilirdi.

Bakın adam geldiğinde Galatasarayın haklarını arayacağız geçmiş yönetim arayamadı dedi.
Şeffaf olacağız basın danışmanımızla sürekli bilgi verip iletişim kuracağız dedi.
100 milyon dolar sponsorluk dedi. Hadi okey totalde olsun. 6+4 diyelim
yahu yalvar yakar nef ile sponsorluk imzaladık. Gogus nef stad nef o adam olmasa ne yapacaktik acaba.
Bak ali koc çorapa kripto para token reklami, diğer kanatlısı kripto borsa sponsorluğu çekti aldı.
Kulüp uefa'da sükse yapmış barcelonayi eleme noktasina kadar gelmiş bunu bir gelir kalemine çeviremiyorsun. Bu ülkede dışarıdan bir para akışı olacaksa ilk bize gelmeli, taraftarı ayrı avrupaya tanıtımı ayrı bir camia burası sen hiçbirini gelir olarak çevireme nasıl olsa nef var.
Servet düşmanı torun gibi davranmak yerine globale açılmanın peşine düşecektik.

Yönetimde kripto borsalarında çalışmıslar vardı, nöropazarlama şirket sahibi vardı, reklamcı vardı, üst düzey ceo'lar vardı. Allah aşkına nöropazarlamada store için bir çalısma gördünüz mü, pazarlamada gördünüz mü, dijital pazarda?
Kripto para konusunda ekstra gelir yaratalım farklı isler olsun planımız şu diyen?
Bir kulüp uygulaması vardı muhteşem bir mantikla başlanan ve ilk çıktığında ciddi gelir üreten onu la ilgili bir değişim gelişim gördünüz mü?
İsine geldi mi Galatasaray nasıl yönetilemez, kulüp nasıl pars yaratamaz icraate geldi mi herkes arazi.

Damlaya damlaya göl olur 1-2 milyon 10 tane ezik büzük kimsenin sallamadığı ek gelir kalemi sana 1 milyon euro yaratır. Hani oyuncu kiralamak için 1.5 m€ bulamıyoruz ya.

Dijitalden bu kadar korkan, parayı koklamaktan bu kadar uzak olan kişiler elestirilmeyi de ibrasızlığı da hak eder maalesef. Kimse alınıp gücenmesin.

Gelelim sportif yönetime.
Senin kulübünde yöneticin hollandada bir kulubun ortaği mi sahibi mi artik neyse ne. 3 tane genç veledi alıp götüreyim diyemiyorsun.
Avrupa piyasasinda biraz kendini göstersin de gelir kalemi olsun diyebileceğin oyuncuyu alıp götüremiyorsun arabistana komik paralara gönderiyorsun. Yazın defolsun gitsin derler.
Kağıt üstünde diagneyi kiralayamıyorsun fesih etmek zorunda kalıyorsun.
Gelirken Işıtan öyle ışıtan futbol aklımız olacak yardımcı olacak eee herifin 7 ayda icraati nedir. Terim gittiğinde de tek yetkili olmadı mı bu adam. Ne almada etkili ne kuralların arkasında dönmede. E kulüp kıllanmış zaten, kadın konusunda da mimlenmiş sürekli de arkasındayım diyorsun.

Burak kendi kaşındı kendi tercihlerini yaptı ve sonuçlarına katlanıyor.

Sigortası yatsın diye kayınpederi başkan yapmıştı, umarım Ünal Aysal gibi yeterli olgunluğa ulaşmış, tecrübeli ve güçlü biri Başkan olur.

Bence Dursun dönemini bayağı yanlış hatırlıyorsun ya da hatırlamıyorsun.

O dönemde de ciddi sayıda yönetci ayrılmıştı hatta yönetim düşme noktasına gelmişti. Ona rağmen 2016 Mart ve 2017 Martta ibra edildi.

Benim söylemek istediğim şey belli, adaletin herkese tecelli etmediği ortamda demokrasi falan yoktur.

Ben hala anlayamıyorum mesela Mehmet Özbek adamın otelinde kaldı ve o faturayı kulübe kestiler, bu bile tek başına bir ibrasızlık sebebidir.
Fatih İşbeçer vardı yönetiminde birileri zenginleşiyorken Galatasaray fakirleşiyor demişti sonra bir daha göremedik adamı. Özbek dönemini insanlar çok çabuk unutmuş. O dönem kesilen otel faturalarını falan hatta sosyal medyada Özbek kulübe para verdi diyen salaklar var sanki o verdiği parayı faiziyle geri almamış gibi.

Geri
Üst Alt