- 1 Ağustos 2014
- 62.936
- 73.199
- 4.218
Reis seni kim sinirlendirdi böyle9 ayda yaşamadığımız rezillik kalmadı bittiğimiz günmüş 6 ayda başkan değiştirirmişiz hadi ordannnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis seni kim sinirlendirdi böyle9 ayda yaşamadığımız rezillik kalmadı bittiğimiz günmüş 6 ayda başkan değiştirirmişiz hadi ordannnn
maçlardan ziyade kolpalarından dolayı gene ibra edilmezdi ahbabsizce Gaziantepsporu yensek ibra edilirmiydi b.e.
sizce Gaziantepsporu yensek ibra edilirmiydi b.e.
Elmas'ın listesinde olanlar artık genel kurullara bile zor gelir. Hepsi bittiNe alaka şimdi
Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir...
Edilmezdi heis barcelonayı elesek bile edeceklerin şüpheliyim açıkcası sonuçlara bağlı ibra edilmediğini düşünmüyorum.sizce Gaziantepsporu yensek ibra edilirmiydi b.e.
Unal Bey Ft ile barismis.Bu sefer daha guclu donecekler.Totem değil miLütfen öyle olsun.
Gelince seviniriz.![]()
En azindan 15.siralarda surunmeyizft başkan
td: hasan şaş veya ümit davala
sportif direktör: tercüman mert cetin
bir gün denenecek nasılsa
15.lik basarisizlik bile degil.Bizi bu duruma getirecek baska baskan yoktur herhaldebu ibra işi yol oldu iyice
6 ay başarısız olan herkesi sallandırmak saçma
kim gelip proje filan yapsın böyle
bunu elmas yönetimini zerre sevmeyen biri olarak söylüyorum
30 gün içinde galiba.Seçim ne zaman olacakmış ?
Fatih İşbeçer vardı yönetiminde birileri zenginleşiyorken Galatasaray fakirleşiyor demişti sonra bir daha göremedik adamı. Özbek dönemini insanlar çok çabuk unutmuş. O dönem kesilen otel faturalarını falan hatta sosyal medyada Özbek kulübe para verdi diyen salaklar var sanki o verdiği parayı faiziyle geri almamış gibi.Bence Dursun dönemini bayağı yanlış hatırlıyorsun ya da hatırlamıyorsun.
O dönemde de ciddi sayıda yönetci ayrılmıştı hatta yönetim düşme noktasına gelmişti. Ona rağmen 2016 Mart ve 2017 Martta ibra edildi.
Benim söylemek istediğim şey belli, adaletin herkese tecelli etmediği ortamda demokrasi falan yoktur.
Ben hala anlayamıyorum mesela Mehmet Özbek adamın otelinde kaldı ve o faturayı kulübe kestiler, bu bile tek başına bir ibrasızlık sebebidir.
Yanlış1 ay içerisinde
Yanlış
1 ay içerisinde seçim kararı alınırgalatasaray tüzük'ünün 87.22 maddesi
87.22) Genel Kurulca mali ve/veya yönetsel yönden aklanmama durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçim Genel Kurulunu toplantıya çağırmakwww.gscimbom.com